keskiviikko 3. helmikuuta 2016

ikkunallaWe had one day like spring. Now it´s snowing again. Lots of snow.
Those two like to play on the window cill.
*
Olihan meillä yksi keväinen päivä. Nyt taas sataa lisää lunta. Mimosa ikkunalla muistuttaa kuitenkin siitä, että kevättä kohti mennään. Helmikuu jo!

Päätin olla napisematta turhasta. Taas kerran tein sellaisen päätöksen. Kaikki on kuitenkin ihan hyvin, en tiedä miksi on niin helppoa valua sellaiseen jatkuvaan napinaan. Tänään on hyvä päivä aloittaa uusi turhasta napisematon elämä.

6 kommenttia:

 1. Mutta hei, on eri asia valittaa ja itkeä, kuin valittaa ja nauraa- ja mehän tehdään tuota jälkimmäistä, nauretaan aina päälle.
  Mutta totta; helppo napista pienistä- kuten säästä- kun kaikki on hyvin.
  Alakuvassa joku suloinen maalaus, yritän tiirailla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan totta! Ja niinhän se kuuluu mennäkin, että tajuaa itsekin miten naurettavasta asiasta taas naputtaa, ja nauraa päälle;)
   Se maalaus on mun äidin tekemä, lähetti viime Lapin reissultaan, näkymä ikkunasta:)

   Poista
 2. Mimosa! Minäkin tahdon. Onpa kaunis. Ja hienot nämä kuvasi.

  Minä ajattelen, että napinakin on tunteiden ilmaisua, omien tunteiden elämistä todeksi. Pettymykset kuuluvat ihmisen tunneskaalaan, ja silloin kun kaikki on ihan hyvin, tulee petyttyä pienempiin asioihin. Toisinaan koen, että "turhasta" napina on jonkinlainen hyvinvoinnin mittari.

  Ja tuo mitä Liivia sanoi – valittaa ja nauraa – osui ja upposi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes tiennyt että vielä saa Mimosia, ne ovat niin kauniita! Ja nythän niiden aika alkaa olla, ainakin tuolla Etelä-Euroopassa.

   Ja saahan sitä napista, sitä en kiellä! Itseäni tämä oma napina vaan on viime aikoina vaivannut, kun tuntuu että kävelen kaiken aikaa otsa kurtussa ja napisen, itsekään tietämättä aina että miksi;)

   Poista
 3. Ei napista ei, ei ainakaan ilman nauruja päälle. Teillä on kerta ikkunalla ihania tyyppejä. Enkä nyt tarkoita mimosaa, joka sekin on ihana. Minulle tulee aina mimosasta mieleen Prinssisaaret Istanbulissa, siellä niitä kasvoi ihan tajuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, Prinssisaaret ja mimosat. Siellä saarilla ei tullut käytyä, vaikka Istanbulissa oltiinkin. Taas jäi jotain seuraavaan kertaan.
   Ja mimosat on kyllä kerta kaikkiaan aivan ihania, kevään merkki.

   Poista