tiistai 26. tammikuuta 2016

kevättä kohti
Few photos from our christmas, which was rather like a journey to spring. It was so nice and warm, sunshine nearly every day.

Now we have had enormous amount of snow, every day. Which actually has been quite nice. It feels like a real winter like that. Today´s rain doesn´t fit to the picture at all. I rather take more snow than rain. Oh well, the weather..
*
Pari kuvaa joululta. Joulu, joka tuntui oikeastaan aivan keväältä. Aurinko lämmitti, linnut lauloi, näin kukkivan kirsikka- ja mantelipuun..

Nyt sitten ollaankin tampattu polkuja lumeen viime viikot, kunnes tämä sade yllätti. Vaikka mieleni olenkin kääntänyt jo kevääseen, en ihan ollut valmistautunut loskaan ja räntään.
No jaa jaa, ilmoja pidellyt..

5 kommenttia:

 1. Minulle sopii tämä sää juuri nyt. Olen ehkä harvinaisuus.

  Mutta luonnolle se ei sovi. Mietin, miten kaikki oleva selviää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mietin tuolla Sveitsissäkin, että mitäs jos sinnekin tulee vielä kovat pakkaset, kun nyt jo kaikki kukki ja linnut tuntuivat virittelevän kevättä..

   Poista
 2. Pakkasia en kyllä kaipaa! Mutta on nämä luistinratatietkin huhhei.
  Mutta kevättä kohti tosiaan, linnut jo livertelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei onneksi paljon luistella kaduilla, ovat jo ihan sulana. Tai siis olivat, nythän sataa taas lisää lunta, heh.

   Poista
 3. Niin erilainen joulu siellä. Tuo ilmoja pidellyt on niin hauska sanonta. Taas pitelee, sillä vettä sataa solkenaan ja kadut ovat kohta tulvillaan loskaa.

  VastaaPoista