keskiviikko 16. joulukuuta 2015

stars and trees and all that kind of thingsOur christmas tree this year, bunch of branches in an orange vase. I found those two things to decorate it, not more.

Oh well, we had already christmas at my mothers place. There we also had a great tree. Found from the woods, tiny it was, and we had it with it´s roots on the table.

But now. I should go and get a luggage, fill it with right kind of clothes (what ever that means). Do the laundry, remember to give water to the flowers, to do this and that. Because soon we go again.

I wish you all a very beautiful christmas time with your loved ones, see you next year again!
*
Meidän joulukuusi näyttää tänä vuonna tältä. Kimppu havunoksia oranssissa maljakossa. Koristeita löysin kaapista kaksi.

Juhlittiin joulua jo vähän etukäteen Tampereella, ja oli meillä sielläkin hieno kuusi. Metsästä löytynyt pienen pieni räähkä, joka istutettiin juurineen ruokapöydälle.

Nyt sitten pitäisi pakata. Säntäillä viime hetken asioilla pitkin kyliä, hankkia matkalaukku, täyttää se. Pestä pyykit ja yrittää muistella minkälaisia vaatteita matkalla tarvitaan. Päiväkodin joulujuhla, kukat kastella, maksaa laskut, viedä fillarit kellariin.

Ensi vuonna nähdään taas, oikein lämmintä ja kaunista joulun aikaa ja taikaa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Täällä ihan samat puuhat ja hulinat ja viimetipat.
  Oikeastaan aika kiva että meillä seisoo keskellä olohuonetta pienellä pöydällä pullossa kuusi, jota kukaan ei ole koristellut. Tykkään hassusti koristelluista -siis lapsosten käsin-, mutta tuollainen paljaskin on kaunis. Kuvastaa myös meidän joulua tänä vuonna. Latvaan laitoin kuitenkin mummuni vanhan ruttaantuneen tähden kun se tuossa pyöri.
  Lämmintä ja kaunista ja ihanaa teillekin! Ja ensi vuonna nähdään taas!

  VastaaPoista
 2. Minulla on pieni pystypäinen katajanoksa nurkassa pullossa, vahingossa siis joulupuu. Ja pöydilläkin havuja, ja ikkunoilla. En tiennyt olevani havutyyppi.

  Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 3. Kyllä joulu on näissäkin kuvissa. Ja nyt te olette siellä vuorien sylissä, näyttää ja kuulostaa ihanalta! Voikaa hyvin, ihanaa uutta vuotta ja ensi vuoteen!

  VastaaPoista