maanantai 23. marraskuuta 2015

5
Places i have stayed; Bangkok. I never thought i would have liked Bangkok so much, but i really did. Mostly i guess, because we found great places to stay.
This one was kept by an old lady. In the back of the yard, a low building, everything full of stuff. A bit messy, but also so cozy. We did have a window in the room, but there was maybe 20cm space before the next wall. Only a friendly purple colored gecko was able to fit between.

I am writing this at our studio. During the weekend we had here an ice-cream and waffles- café. The floor is still a bit sticky. I am too lazy to clean now.
*
Paikkoja joissa olen yöpynyt, Bangkok. En olisi koskaan uskonut että tykästyisin niin kovasti tuohon miljoonakaupunkiin, vaan niinpä vain kävi. Bangkok oli aivan mahtava. Luultavasti löysimme juuri oikeat kulmat. Pienet ja rähjäiset kadut ja kujat, joenvarret, pienen pienet sisäpihapuutarhat.
Tätä majapaikkaa hallinnoi vanha mummu. Portin takana oli pieni ja matala talo, täynnä tavaraa sikin ja sokin, varsin kotoisaa siis. Käytävällä vessa ja suihku, ovessa lukko, joka ei toiminut, mutta eipä sitä tarvittukaan. Huoneessa oli ikkuna, ja ikkunasta noin 20cm seuraavaan seinään. Väliin mahtui juuri sopivasti yksi purppuranvärinen gekko kiipeämään ylös alas, ja huutelemaan omaa nimeään. Nehän tosiaan sanovat "gekko gekko" mennessään. Hinta huoneesta taisi olla 4 dollaria, en enää tarkalleen muista. Ei se hinta päätä huimannut kuitenkaan.

Kirjoitan tätä työhuoneella. Meillä oli täällä viikonloppuna jätski- ja vohvelikahvila. Lattia on vielä hieman tahmea. Olen liian laiska siivoamaan nyt.
Ikkunan ulkopuolella on asvaltissa vielä hennot jäljet liitupiirroksista. Sade ne melkein eilen vei. Lumi ei pysynyt maassa.

2 kommenttia:

  1. Harmi, etten päässyt teidän vohvelikahvilaan. Mutta onneksi saan katsella taas näitä mahtavia yöpymiskuvia, tämä on niin hauska sarja.
    Olen kuullut Bangkokista paljon hyvää, oikeastaan tekisi mieli matkustaa sinne. Mitään hinkua minulla ei ole matkustaa Thaimaahan, mutta tuon Bangkokin haluaisin kokea.

    VastaaPoista
  2. Bangkok on hieno! Tai kai se riippuu vähän siitäkin missä hengaa. Suurkaupungit on siinä mielessä hienoja, että niihin mahtuu niin monenlaista. Me kyllä tykättiin:)

    VastaaPoista