maanantai 9. marraskuuta 2015

3
Places where i have stayed. A friends atelier in Basel. I had a mattress on a balcony above the working space. It was an artist house, full of ateliers. This house doesn´t exist anymore. They took it down and built a new house instead. A big house for a big company.

I am writing this in our studio. It´s a grey day outside. There is a brand new asphalt on the street. It´s a bit wet and glimmering.
*
Paikkoja joissa olen yöpynyt. Ystävän ateljee Baselissa. Työhuoneen ylle oli rakennettu pieni parvi, ja siellä patja. Hieman pölyistä, mutta muuten mukavaa.
Koko talo oli täynnä työhuoneita taiteilijoille. Mutta tätä taloa ei enää ole. Sen tilalle rakennettiin uusi toimistotalo isolle firmalle.

Kirjoitan tätä työhuoneella. Ikkunan ulkopuolella kiiltelee uusi asvaltti. On hieman sateinen päivä. Vesipisarat jäävät kadun pintaan kellumaan pienen pieninä kuplina.
Takahuoneesta lensi tähän juuri hämmentynyt ampiainen. Aika iso. Mistähän se nyt heräsi.


7 kommenttia:

 1. Mikä harmi, niin kaunis talo.
  Marraskuu on kyllä jotenkin täynnä taikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina harmittaa kun kauniita vanhoja taloja kaadetaan.

   Poista
 2. Nuo työkalurivit! Vau. Ja takit, haalarit naulassa.

  Hämmentynyt ampiainen. Oo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nyt muuten huomasin itsekin että ovat aika jämptissä rivissä kaikki:) Täytyy tietty ollakin että löytää tarvitsemansa.

   Ampiainen on sittemmin hävinnyt, kai se ryömi takaisin nukkumaan jonnekin..

   Poista
 3. Kiva sarja tämä yöpymishommeli!
  Työkalurivistöt vaikuttavat minuunkin- kaikki noin hienossa järjestyksessä. Onpas sääli että tämäkin pistettiin nurin- nuo ikkunatkin, voi voi.

  VastaaPoista
 4. Ei tässä talossa varsinaisesti mitään vikaa ollut, tarvittiin vain isompi ja mahtavampi tilalle. No, mutta onneksi rakensivat taiteilijoille uuden talon työhuoneita varten. Hienon ja uuden. Ei se silti sama ole kuin kaunis ja vanha..

  VastaaPoista
 5. Voi ei!! Tuollainen ihanuus purettu pois, en mä kestä. Ihanat nuo ikkunat, vihreä seinä ikkunan takana. Tää on tosi kiva sarja, älä lopeta ikinä.

  VastaaPoista