sunnuntai 30. elokuuta 2015

täällä

So many things to see, around every corner. Already on our way to the market we have to stop and wonder what seeds are these now on the ground. What is that bird whistling, how can tomatoes be yellow, where does that street lead to, let´s take it!

There is a little art festival near by. We go and paint a cat. Little sister wants to join the circus.
*
Päivät kiitää vauhdilla eteenpäin kun on niin paljon kaikkea uutta. Eikä tarvitse mennä edes kauas. Matka torille tai aamu-uinnille jo riittää. Jäädään ihmettelemään palmupuun siemeniä. Tuulen tiputtamia oksia. Pii-paa-autoja. Puhallettavaa krokotiilia. Keltaisia tomaatteja.
Ostetaan hunajalta tuoksuva saippua. Rouva ojentaa vaaleanpunaisen ruusun tytölle, sanoo että sinä olet yhtä suloinen kuin tämä ruusu. Tyttö ei sano mitää, lyttää kukan nenäänsä vasten.
Syödään ainakin kolme croissantia päivässä ja juodaan koko ajan kahvia, ihan vaan koska se on hauskaa ja halpaa. Kerrankin.
Läheisellä taiteilijakukkulalla on festivaalit. Maalataan kissa ja kokeillaan jonglöörausta. Konserttejakin on, mutta me mennään jo nukkumaan.

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi näitä tunnelmia! Kyl mä antaisin aika paljon jos saisin olla just nyt jossain...mutta täytyy odottaa jouluun. Kerrankin mä muuten odotan joulua!
  Kultakutrilla on niin suloinen kukkamekko. Ja sitten mä pysähdyin katsomaan noita keramiikkatauluja. Olisinkohan pysähtynyt jos olisin siellä mennyt....tuskin, mutta nyt katson tarkkaan ja eniten tykkään noista kahdesta oikealla alhaalla päälletysten josta näkyy vain puolikkaat.
  Tervetuloa takaisin sieltä! Tänään syksyn tuntu ensimmäistä kertaa sisällä talossa; niin kylmät lattiat ettei askeltakaan viitsinyt ilman villasukkaa.

  VastaaPoista
 2. Taas niin paljon kauneutta ja kaikkea ihanaa näissä kuvissa!!! Ihanaa, kun saatte olla siellä ja nauttia kaikesta tuosta!!!
  Olen miettinyt tulevia projekteja, pitää keksiä kaikkea, niin ei tuo syksy käy liian raskaaksi. Pokaalipalaverit pystyyn:)
  Halauksia sinne kaikille ruusunnupuille!!

  VastaaPoista
 3. Oioi, kuulostaa ja näyttää niin ihanalta! Loma-arki voi olla niin hyvää, kun siihen ei sisälly mitään kovia vaatimuksia, aikatauluja ja stressiä, saa vain olla ja mennä omassa tahdissa. Tuntuu, että silloin näkeekin enemmän ja jotenkin tuntee ja kokeekin syvemmin.
  Vaan nytpä taidatte jo olla täällä takaisin :)

  VastaaPoista
 4. Moi ihanat! Täällähän me sitten ollaan kotona taas. Puuh. Olisihan sinne voinut jäädä. Vaan ihan kiva olla kotonakin taas:)

  VastaaPoista