perjantai 7. elokuuta 2015 Greetings from here, where it is so very very warm. The light is so very very bright, nights are black, and palm trees so very very tall.

When we came, we had a big family around the table. Now it´s only us 4 left, and many weeks to go.
It´s a different world here, we have even green parrots in the garden. Lots to see and discover. Croissants for breakfast every morning. Swimming and playing at the beach. Ice cream that melts already before eating.
*
Terveisiä täältä missä on kovin kovin lämmin. Valo kirkas ja kontrasti kova. Jäätelö sulaa sormiin ennenkuin sen ehtii syödä.

Parhaimmillaan meitä oli yhteisen pöydän ääressä 11 syömässä. Nyt enää me, ja vielä monta viikkoa edessä. Vieraita tulee ja menee, me pysymme täällä ja ihmettelemme, miten voikin olla näin lämmin, vielä yölläkin istutaan parvekkeella, katsotaan mustaa yötä ja ihmetellään.
Miten voikin olla noin iso palmupuu. Ja vihreä papukaija, näitkö, se lensi juuri meidän yli! Ja meri ja vaahtopäät ja kuuma vaalea hiekka, jota kannetaan varpailla sisälle asti.

8 kommenttia:

 1. Voi teitä, varsinkin pieni keltaiseen kelluvaan olentoon kiepsahtanut tyttö. Ja palmun liepeillä kiipeilijät:) Niin kauniita kuvia. Ja maalauksia! Onnellista ajatella, että olette siellä lämpimässä! Lämpimät, pimeät illat meren lähellä ovat yksi ihanimmista asioista maailmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä illat on oikeasti ihania, näitä oikein aina odotan. Päivät on väliin olleet kovin kuumia, silloin ollaan vaan ja möllötellään.
   Paljon lämpimiä terveisiä täältä!

   Poista
 2. Niin ihanat tunnelmat! Ja mikä taidetalo! Siellä varmasti kyllä kelpaa.
  Lämpöä tuli vihdoin tännekin, mutta illoiksi se ei riitä. Sitten pannaan villasukat ja vilahdetaan filtin alle lukemaan, ei mitään pihalla istuskelua tänä kesänä. No ei se nyt niin mua haittaa, mutta monia muita kylläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä kelpaa, en nyt ainakaan tähän hätään keksi mitään valitettavaa;) Kotiinkin ehkä pikku hiljaa alkaa kaipailemaan, vaan vielä sentään muutama viikko jäljellä. Ja täällä on vieläkin aivan kesä! En oikein itsekään ymmärrä.

   Poista
 3. Leppoisalta näyttää. Meitä lomaltapalaavia odotti ihana yllätys täällä kotosalla - kiitos kortista !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kun sait kortin! Ja terveisiä täältä etelämpää, ei olla itse asiassa edes niin kauhean kaukana toisistamme:)

   Poista
 4. Onpa värikas koti, hymyseinä viimeisessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kaunis koti. Ollaan onnellisia kun saadaan olla täällä:)

   Poista