sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

hei kesä!Hello summer. We have taken all the best out of it, even the weather was maybe not the best one.
We have been tenting in the rain, seen many great performances in the festival, we have been driving thru Finland, visited friends more far away.

And then there was Tallinn. I made a trip there with a dear friend. We were walking and talking, and when there was a place to sit and have a coffee or glass of wine, we did that. And it was just great.
Tallinn is beautiful.
*
Hei kesä, kelit on olleet mitä olleet, mutta mitäs siitä. Ollaan telttailtu ja käyty festareilla. Ajettu autolla peltojen halki ja käyty vieraissa kaupungeissa halaamassa kavereita. Syöty jätskiä ja pidetty sadetta.

Ja sitten oli Tallinna. Parasta pitkään aikaan. Oli sade, jota livahdettiin pakoon kippolaan, jota luulin pyöräkorjaamoksi. Oli ikkunoista kurkottavia kissoja. Oli koteja pitsiverhojen takana. Oli mummujen poimimia metsämansikoita ja niittykukkia. Oli baari yläkerrassa, juustotarjotin ja paljon iloa pöydän ympärillä. Oli tarjoilija, joka hermostuksissaan pudotti ikkunan talon taakse. Oli puistoja, puita, ruusuvuoria, ja rakas ystävä.

4 kommenttia:

 1. Baari yläkerrassa, sen tiedän:) Onpa kivaa, että kävitte ja nautitte. Olisi ollut niin hauskaa istua neljänneksi, olisin täältä ampaissutkin M:n luo kun tuo kutsui, mutta oli tulossa talo täyteen sukuväkeä.
  Niin tahtoisin johonkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cilyan sanoin, otamme retken uusiksi ja lähdet mukaan, eiks vaan:)

   Poista
 2. Oi!!!! Täällä jo mietin uusia matkoja, ruusuvuoria ja merellä tanssivia ihmisiä!!! Oli onnellista ja ihmeellistä!!!Kiitos Outi. Ja Marika. Ensi kerralla Liivia tulet mukaan:)

  VastaaPoista
 3. hei outi!
  Kiitos sinulle, kiitos Celialle, teidän kanssa voi vaan hymyillä, ihania olette!!! Ja Liivia, häädä sukuväki ja äkkiä tänne :)

  VastaaPoista