perjantai 1. toukokuuta 2015

1st


Happy 1st of May! Happy May anyway!
*
Hyvää toukokuun ensimmäistä, vapunpäivää ja mitä kaikkea!

8 kommenttia:

 1. Kaikkea hyvää teillekin ja terkkuja Helsinkiin!

  VastaaPoista
 2. Voi, teillä on paljon hienompi vappusää kuin meillä. On satanut kaksi päivää putkeen. Pitäisi vääntää tippaleipiä sentään, simaa on. Ranskassa Vappua ei pahemmin juhlita, ihan ankeaa ja hiljaista tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut oikea "kevät-sää", väliin paistaa ja on lämmintä, ja sitten taas sataa (niin kuin nytkin..) mutta en valita, puut ja puistot vihertää!

   Poista
 3. Pieni kevään juhlija siellä:)
  Minä en vappua juhlinut mitenkään kuten en yleensäkään, oli sentään hyvää ruokaa mutta niin yleensäkin perjantaisin on jotain vähän parempaa. Puhkuin sentään tytölle kolme mummun antamaa ilmapalloa. Siinäpä se, tosiaankin. Meillä ei munnkeja ja simaa ikinään näy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mekään ihmeemmin juhlittu. Vappuaattona oltiin tansseissa, siitä näkyy muodostuneen jo perinne. Ja sitten muutoin oltiin vaan ja ihmeteltiin. Mutta ilmapallot pitää kyllä olla, se onkin se ainoa vapun "must".

   Poista
 4. No tämä nyt tulee ihan liian myöhään,mutta ehkä minä sitten vain toivottelen ihanaa toukokuuta, koko toukokuuta! Meillä meni Liivian tavoin vappu ihan ohi, kun ei se kuulu lempijuhliini ja tyttökin on niin iso, ettei enää ole edes ilmapalloja tai serpentiinejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää toukokuuta sinne myös!

   Mulla oli jopa serpentiiniä viime vuodelta, mutta taas kerran olen jemmannut sen niin hyvään paikkaan, etten tähän hätään löytänyt. Ens vuonna sitten.. ;)

   Poista