keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

huomenta
I met Sari in a very cosy place for a morning coffee. The place was not really open yet, but there was Rene working already..
*
Tavattiin Sarin kanssa kivassa paikassa aamukahvilla. Siellä vasta tuoleja nosteltiin pöydiltä ja heräiltiin uuteen päivään. Rene oli jo täydessä työn touhussa..

Kaipaisin enemmän tämän tyylisiä paikkoja Suomeenkin. Ei mitään turhan fiiniä, vaan toimivaa, ihmisten omasta luovuudesta ja innosta ponnistavaa. Kierrätyskamaa, työpajoja, aamukahvia, lounasta ja koululaisille iltapäivätoimintaa, mitä ikinä mieleen juolahtaa hyvällä meiningillä. Ja kaikkien helppo tulla.

Täältä löytyy La Recyclerie.

7 kommenttia:

 1. Oi mikä paikka! Tuollaisia kun olisi enemmän Suomessakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ja kuten liiviakin tuossa toteaa, mikä siinä on niin vaikeaa ettei täällä sitä osata?

   Poista
 2. JUST NÄIN! Tahtoisin huutaa tuon. Miksi muualla osataan tämä simppeli tunnelmanluominen, miksei meillä???
  Mutta te olitte siellä, ja ihanaa kun täältä löytyi nämä kaikki Pariisin terveiset. Olen vielä vähän pyörryksistä kaikesta omasta kokemastani, joten palaan vielä näitä sinun tuuliasi katselemaan tarkemmin. Voi luoja miten kauhea ikävä mulla on Pariisiin, vaikka just tulin matkalta. Pariisi on Pariisi, se on vain niin, eikä mikään muu ole Pariisi vaikka hyvä on moni muukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se, kun luulisi että se olis ihan simppeli juttu perustaa simppeli mutta viihtyisä kahvila. Pitääkö meidän tässä nyt laittaa sellainen putiikki pystyyn? Ehkä pitäisi;)

   On se Pariisi vaan niin Pariisi, ei siitä mihinkään pääse. ja tuo keväinen Pariisi. Vaikka palelinkin, kun lähdin optimistisena ilman kunnon takkia reissuun, niin silti. Siellä voisin notkua ja istua kuppiloissa ja kävellä niitä katuja ristiin rastiin loputtomiin..

   Poista
  2. Tätä pitääkin vähän maistella, että jos itse pistäisimme sellaisen kivan paikan pystyyn! Idea!

   Minä olen muuten aina palellut Pariisissa, kaikkina vuodenaikoina, kesäkuussa kerran vasta palelinkin. Säät on siellä oikukkaita ja tekevät täyskäännöksiä.

   Poista
 3. No niinpä, reissussa sitä puhuttiin moneen kertaan, että miksei Suomessa ole sellaisia mutkattomia, persoonallisia paikkoja kuin muualla. Näyttää kivalta ja on helppo mennä.
  Ihanat kukkivat pensaat ja sinä tuolla peilissä. Mitäs me reissunaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs me reissunaiset:) Teillä kyllä ollut ihana reissu myös, ja nytpä käyn taas kurkkimassa niitä kuvia, haa!

   Poista