maanantai 16. helmikuuta 2015

!
There is a light! Brilliant!
Oh how i have been waiting for this. The sun is getting higher and higher each day. And stays up longer and longer.
I know, i say this every year, but i must say it again. IT JUST MAKES A BIG DIFFERENCE. That there is some light. That the sun exists. That the spring finally is coming, even slowly, but still. IT IS COMING FOR SURE. Winter is OVER. Aaaaaaaahhhhhhhhh. I feel like waking up from a long long sleep.

Maybe slowly i can start with this new home too. We would need a bit this and that. Like a mirror. The only mirror in house we placed there..
But i bought a new mug for myself! Incredible how much one can enjoy of a new mug. That can also make a big difference. Little things make big difference.

Have a good day!
*
No nyt on valoa!! Kyllä tätä onkin jo kaivattu. Joka vuosi havahdun tähän samaan, miten on mennytkin koko talvi taas jossain horteessa, puoliunessa. Kunhan vaan saan hieman aurinkoa ja valoa, herään taas uuteen elämään. Kyllä se tästä! Kevät tulee sittenkin! Talvi selätetty!

Täällä on vielä aivan paljaat seinät. Eikä tuon kummempaa peiliä. Sekin laitettiin vähän outoon paikkaan. Pikku hiljaa.. En nyt muutenkaan taida olla mikään sisustaja-ihme.
Vaan ostinpa itselleni uuden mukin. Voiko elämänlaatu parantua uuden mukin myötä? Vastaus on Kyllä voi!

Onpa paljon huutomerkkejä! Hei vaan taas!!

6 kommenttia:

 1. Olen lääpälläni ensimmäiseen kuvaan, KAUNIS, kaunis!!! Se ansaitsee monta huutomerkkiä. Mutta missä vanha pöytä, ette kai ole luopunut siitä ihanuudesta?! Eipäs, nyt näenkin sen, teillä onkin monta pöytää:)
  Nuorena tykkäsin sisustaa ja nyt on ihan päinvastoin, vähän jopä häpeän sitä että ennen niin kovasti sisustin. Nykyään olen sitä mieltä, että sisustettu ei olekaan kovin mun mieleen, tykkään enemmän siitä että tavarat hakeutuvat itse johonkin ja alkavat näyttää siltä että kuuluvat siihen. Tietenkin jonkun verran on mietittävä, esim mitä roinaa kotiinsa haalii ja kuinka paljon.

  Minusta teillä näyttää ihanan askeettiselta ja se on just hyvä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Meillä on nyt monta pöytää kun on enemmän huoneita kuin yksi;)
  Mä olen ihan samaa mieltä sun kanssa sisustamisesta. Tai "sisustamisesta". On parempi että tavarat hakeutuvat itse paikoilleen. Ja ne jotka eivät löydä paikkaansa saisivat joutaa menemään. Vielä on meilläkin paljon sellaista joka lojuu nurkissa, paikkaansa etsien. Ja paljosta haluaisin eroonkin..
  Ja jokaisessa kodissa kun on oma henkensä. Se mikä näytti ja tuntui edellisessä hyvältä, ei enää uudessa ehkä tunnukaan siltä. Ei voi vain suoraan siirtää kuvia seinältä seinälle, täytyy hetki tunnustella.

  VastaaPoista
 3. Juu,ensimmäinen kuva on kuin maalaus! Ja nyökyttelen teidän kommenteille sisustamisesta - se tuntuu vähän "turhalta"..meilläkin tavarat vaan ovat siellä missä ovat:)
  Ja valo!! Kevät!! Aivan sama tunne - kuin heräisi talviunesta..horroksesta,masennuksesta,jostain.

  Ja todellakin uusi muki voi parantaa elämänlaatua! Nimimerkillä "aika monta mukia kaapissa,kaikki ihania ja rakastettuja ja kovassa käytössä"..:D

  VastaaPoista
 4. Herttinen, miten upea tuo ylin kuva!! Haa, Liiviakin on laittanut tuonne monta huutomerkkiä, enpä ihmettele :) Peili on joo ehkä vähän epäkäytännöllinen, ehkä se on pikkuihmisiä varten.
  Mä ajattelen sisustamisesta samalla tavalla kyllä kuin työkin. En haluaisi asua asunnossa, joka olisi jotenkin kerralla sisustettu. Koti elää ja kuten tuolla sanoit, niin voi olla, että kaikki esineet ei uudessa kodissa enää löydäkään paikkaansa.

  VastaaPoista
 5. Moi!
  Yläkuva on mustakin ihanan ihana.
  Oletkohan huomenna kotona, on asiaa sinne päin kaupunkia.
  Ehkä kyselen.
  Suunnittelen uutta kuppia myös. Vaikka mulla on jo kaksi rakasta omaa kuppia. Ja joitain muita ihania.
  Ja sisustaminen, kyllä, älytöntä (vaikkei kukaan juuri niin sanonutkaan). Kodista tulee kiva ajan kanssa ja sattumalta. Oma koti tosin kaipaisi kovasti karsimista ja organisointia myös.

  VastaaPoista
 6. In Denmark we are still waiting for the light. It must be here soon now. We are so longing for it!! Beautiful pictures you have taken!

  VastaaPoista