lauantai 3. tammikuuta 2015

tuumailija


She is a funny one. A thinker. The sisters can be so different. I don´t have any siblings, so for me it is very interesting to see how these two grow up together.
*
Tämä pieni hassu ihminen. Niin erilainen, ja kuitenkin tuttu.

Minulla ei ole sisaruksia. On hirmu jännä seurata minkälaisia ihmisiä näistä kahdesta tulee, ja kuinka he kasvavat yhdessä.

4 kommenttia:

 1. Moi tosi pitkästä aikaa!
  Mullakaan ei ole sisaruksia mutta miehelläni on neljä. Meillä siis kaksi lasta ja on ollut mulle tosi jännÄ seurata tätä "dynamiikkaa" mikä vallitsee. Ja miten se muuttuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moi! Onhan se jännää. Ja tosiaan miten se muuttuu, kun se varmasti elää ja muuttuu kaiken aikaa. Niinkuin kaikki ihmissuhteet.

   Poista
 2. Sitä minäkin olen ihmetellyt, kun olen tyttöjä seurannut. Että miten sisaruus lapsena kehittyy, miten samanlaisia ja miten erilaisia he ovat. Jännä päästä osalliseksi jostain, mitä ei ole itse lapsena kokenut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan on se hienoa kun on ihan oma sisar, tai veli. Minä aina lapsena toivoin että olis ollut sisaruksia. Ja kun ei ollut "oikeita" sellaisia, vähän niinkuin adoptoin ystävistä itselleni sisaruksia;)

   Poista