maanantai 12. tammikuuta 2015

kömpsI just walked around the block and took these two photos. Just like that, nothing special. Just because i wanted to say hello, i´m here, how are you?

It´s a beautiful day. Sun is shining, maybe -7 degrees. I went to the market in the morning, bought a fish, and soon i´m going home to cook it. Few friends are coming to eat with us, i´m waiting to see them.

I have got to know now some neighbors in our new house. Seems to be, that we have maybe one of the best neighbors ever.
Otherwise, i have slept way too little, and i´m a bit tired all the time. But it´s ok. That´s how it is now.

And how are you..?
*
Kävelin korttelin ympäri ja otin kaksi valokuvaa. Ei sen kummempaa. Niin kaunis pakkaspäivä, nirsk-narsk sanoo lumi kenkien alla. Ja valo tuolla jossain taivaanrannassa.

Aamulla kävin torilla. Ostin kokonaisen kalan. Katselin Suomenlinnan lauttoja ja sitä aurinkoa siellä taivaanrannassa. Viereeni tuli nainen ja sanoi;"Kylläpä onkin aivan äärettömän kaunista." Niin on, sanoin minä, ja jatkoimme kumpikin matkaamme.
Nyt se kala odottaa kotona keittiössä että minä menen sinne ja laitan sen uuniin. Niin että kohtapa menen ja laitan sen uuniin. Sitten odottelen ystäviä syömään.

Olen nukkunut viime aikoina aivan liian vähän. Ajatus tökkii, ihan niinkuin tämä tekstikin tökkii. Sellaista on elämä välillä. Töks töks.

Mitäs sinne kuuluu..?

4 kommenttia:

 1. Töks töks täälläkin, kiitos kysymästä. Eikä edes voi syyttää univajausta. Ensin jatkuva sairaus sitten maailman uutiset, on ollut kyllä varsinainen vuoden alku.
  Mutta sun toimet siellä kuullostaa kivoilta. Minä en ole nokkaani ulos laittanut lehdenhakua enempää moneen aikaan. Nyt pitäisi alkaa virota taas eloon ja ruveta toimeliaaksi. Musakan ainekset odottaa täällä, mutta niin tympeää mulle tuo ruuanlaitto.

  VastaaPoista
 2. Oh ja, es geht wieder – nach harzigem Einstieg ins 2015…
  Vielleicht kommt am Wochenende nochmals der Winter, das wäre schön. Denn jetzt fühlt es sich eher an wie Herbst oder Frühling. Grau. Das kennst du ja!

  VastaaPoista
 3. Ihanan idyllinen Helsinki! Sinne on välillä ikävä. Onneksi matka ei ole pitkä.

  VastaaPoista
 4. Ihan kamala kertoa, mutta minä taas olen nukkunut ihan äärettömän pitkiä unia, vajonnut vain jonnekin kaivoon ja noussut sitten sieltä ihan pöpperössä kymmenen tunnin jälkeen. Eikä tässä oikein voi lohduttaa muutoin kun sanomalla, että sinullekin vielä koittavat tällaiset yöunet.

  Ja kokonainen kala...minulle se on aina jotenkin haastava. En osaa noita kalahommia oikein.

  Toivottavasti nähdään pian, laittelen viestiä, kun tulen sinne päin ajan kanssa.

  VastaaPoista