keskiviikko 29. lokakuuta 2014

back
Hello! It has been a while...

We have been in Switzerland. It was great! As always. Our youngest one saw the mountains for the first time. Oh those mountains, i can´t get enough of them. I come from the flat country, and they just always impress me so much.
More photos when i just have more time. At the moment i have the feeling i don´t really have time for blogging, which is pity. I miss this little world here.
But i will be back soon, see you!
*
Siitä onkin jo aikaa..

Oltiin matkalla, Sveitsissä. Vuorilla ja kotikylässä. Kun tulee täältä jossa maa on jokseenkin lättänä, on avaraa ja laakeeta, vuoret tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Ne kirjaimellisesti jysähtävät tajuntaan. Tykkään vuorista ihan älyttömästi. Voisin oleskella tuolla vuoristossa päivät pitkät, tuijotella vain kaukaisuuteen korkealle kohoavia lumisia huippuja ja ajatella, jotain omiani. Korvissa kilkattaisi lehmän- ja vuohenkellot. Ne siellä nimittäin kilkattaa, menit minne vain.

No juu. Mutta lisää kuvia sieltä, kunhan saan taas aikaa naputella tätä blogia. Juuri nyt sellaista aika ei oikein tunnu olevan. Ja se on kurjaa, kaipaan tätä maailmaa täällä.
Mutta nähdään taas pian!

7 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat, taikalapsuutta. Ja suloiset kiharat hänellä.
  Olisipa kiva nähdä teitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei niinpä olisikin! Ilmoittele jos ja kun olette joskus täällä päin..

   Poista
 2. Ilmiselvä pikku heidi!

  Juu, toivon kovasti paljon lisää kuvia vuorilta.
  Silloin kun minä asuin vuorilla, kahden kilometrin korkeudessa, en pitänyt yhtään. Tai joo, kun tarkemmin muistelen oli hetkensä, mutta olosuhteet noin muutoin olivat niin keljut että halusin vain pois.
  Nyt voisin lähteä uudelleen ja just Alpeille kun siellä en ole koskaan ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuorissa on jotain taikaa. En tiedä sitten minkälaista siellä olisi asua, riippuu tietenkin siitä asuisiko sitä jossain korkealla, vai jossain kylässä. Nuo kylätkin on kyllä niin kauniita.

   Poista
 3. Onpa ihana kuvapari! Sumu on niin visuaalista. Minä myös toivon paljon lisää kuvia vuorilta, olen vain kerran nähnyt Alpit...tai jonkun osan niistä..ja se oli elämys.
  Nuo kiharat ovat tosiaan suloiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja niitä vuorikuviakin tulee jossain vaiheessa, nyt piti palata hieman aurinkoisempiin tunnelmiin, täällä Helsingissä kun taas vaihteeksi sataa;)

   Poista