keskiviikko 21. toukokuuta 2014

2


Supergirl today 2-years old! Happy birthday my little big girl.

At the moment she likes to be part of everything we do; fixing things, cooking, working, cleaning, drawing, playing music..
She likes to ride around with her little moped, play ball and run in the park. She is very curious about people, animals and bugs, and when we walk on the street we have to stop by on every little thing we find around.
*
Supertyttö täyttää tänään tasan 2-vuotta! Onnea sinä pieni urhea.

Tällä hetkellä kaikki ötökät ja eläimet ja ihmiset kiinnostavat. Kadulla kulkeminen on aika hidasta kun kaiken aikaa pysähdytään tutkimaan jotain uutta löydöstä.
Mopo on kova sana, sillä ajetaan lujaa, etenkin alamäkeen. Pallot ja puistot, juokseminen, hyppiminen. Kaikenlainen tekeminen, mieluiten sitä mitä me muut tehdään. Rumpujen paukutus ja kitaran päällä pomppiminen. Ehkä hänestä tuleekin muusikko..?

12 kommenttia:

 1. Onnea!! Ihana tyttö,touhut kuulostavat paljon samalta kuin täällä Ellillä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tytöt taitavatkin olla aika lailla samanikäisiä:)

   Poista
 2. she's so cute with all these tools :)
  happy birthday supergirl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! She likes those tools so much. i maybe have to look for a tool box for herself too..

   Poista
 3. Hän on hirmusuloinen, tulee koko ajan yhä suloisemmaksi! Ja niin touhukkaalta näyttää.
  Kun luen tuon kuvailun hänestä, niin huomaan että minun tyttöni oli kaikessa vastakohta. Niin erilaisia nämä persoonallisuudet:)
  Onnea hänelle ja teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on jännää miten erilaisia pienet voi olla, ihan pienestä pitäen. ja kuinka paljon siitä jää, kuinka paljon mahtavat muuttua elämän varrella..?

   Poista
 4. Onnea tulevalle supermuusikkolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä on pändireenit joka päivä;)

   Poista
 5. Two already! Mahtava! Ja onnea!

  VastaaPoista
 6. Voi että, vielä hirmuisen paljon onnea suloiselle neidille! Hän on niin iso jo. Taisin nähdä puoli vuotta sitten ja miten paljon hän onkaan taas kasvanut, huimaa. Jotenkin niin suloinen tuo kuvakin, yhdessä tekemistä ja tutkimista, hetkessä elämistä ja hartaudella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha viisaus, mutta lapsista sen ajan kulumisen todella huomaa. Ei ole ikinä näin nopeasti 2 vuotta vielä kulunut kuin nyt. Tai siis ainakin nyt siltä tuntuu..

   Poista