tiistai 8. huhtikuuta 2014

raiteillaan raiteiltaan

Railwaystations. I just like them. I like the atmosphere. I like the buildings. I like the rails. I like all those cabels running above the trains. I like the feeling of coming and going. So many different kinds of people crossing their ways at the station. Never meeting again, maybe. And trains. I like trains too.

ps. i would have had more photos, but as i don´t have my own computer in use at the moment, everything is a bit more difficult..
*
Minä pidän rautatieasemista. Siitä tunnelmasta, menemisistä ja tulemisista. Niin paljon erilaisia ihmisiä eri puolelta maata ja maailmaa. Matkalla jonnekin, ja nyt tällä asemalla, kohtaamme hetken ja sitten ei ehkä koskaan enää.
Äänet, kaikuvat salit, askeleet, valo, hajut. Raiteet, asemalaiturit, kaikki ne mutkikkaat kaapelit jotka juoksevat junien yllä. Ja junat. Minä pidän myös junista.

ps. olisi ollut muutama muukin kuva jonka olisin halunnut tähän laittaa, mutta eipä ole helppoa kun ei ole omaa konetta käytössä. Että se siitä sitten.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti