sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

siellä ja täällä


We have been on a tour again. This time we went to the eastern Finland. This country is huge. Which one easily forgets when living just here in Helsinki.
Few more gigs anymore, and then it´s over, for a while at least. We hope to continue in the autumn again.

It was feeling already so springy here in Helsinki (does one say "springy"..?) Birds singing, sun was shining, all the snow had gone... And now it´s snowing again. Not fair i think..
*
Ollaan oltu taas kiertueella, tällä kertaa Itä-Suomessa päin. Tämä maa on iso. Ja paljon tänne mahtuu kyliä ja kaupunkeja, joista minulla ei ole ollut oikein edes aavistusta. Sen kaiken helposti unohtaa kun asuu täällä Helsingissä. Siis sen, miten paljon kaikenlaista ja erilaista tänne mahtuukaan.

Ja mitä tapahtui keväälle, kysyn vaan? Täällä mustarastas jo lauloi, tintit huutelivat, lumet oli menneen talven lumia ja aurinko paistoi. Nyt sitten tupruttaa lisää lunta taivaalta. Oikein tupruttamalla tupruttaa. Aivan turhaa tuommonen. Kevät takaisin ja heti.

4 kommenttia:

 1. Ihania hetkiä ihanasti taltioituneina näissä kuvissa. Minulla tuli Pohjanmaa näistä mieleen, luulin ihan, mutta sitten luin tekstin. Samalla pullahti joitain kumman muistoja kouluajoista Pohjanmaalta, alitajunnan sukkuloista.
  Itä-Suomi ja ihan pohjoinen on mulle outoja seutuja.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Liivia. Voisi olla Pohjanmaaltakin, samanlaista lakeutta ja hiljaisuutta tuolla oli. Muutama tönö aika ajoin.
  Mullekin on Itä-Suomi ihan outoa, senkin takia on ollut kiva reissata, kun eipä tuonne päin muuten tule lähdettyä. Eikä noille paikkakunnille missä nyt ollaan käyty. Tekee hyvää nähdä kaikenlaista.

  VastaaPoista
 3. Lovely winter tour...hope you have enjoyed as much as us, seing all those photos and imagining all people you have found in the middle of the winter.....

  VastaaPoista
 4. No tänään se kevät taisi tulla takaisin. Ainakin aurinko paistoi ja lunta oli vain pikkiriikkisen. Hyvä niin.

  Suomessa on niin paljon katsottavaa ja koettavaa. Joka kerta ilahdun, kun matkustetaan jonnekin outoon paikkaan, missä ei ole ennen käyty. Ja kun minä olin lapsi, reissattiin vain kotimaassa, ei ulkomailla. Joten monet paikat tulivat jo silloin tutuiksi.

  VastaaPoista