tiistai 14. tammikuuta 2014

same same
I had a birthday during the new year. I´m 37 years old now. I don´t how how i should feel about it. I feel i´m the same as 36. Almost.

These photos i took on that day.The early morning was pure sunshine, then it began to rain. We made a trip with friends to a village near by called Villafranche. It was rainy, and we had a perfect lunch in the harbor.

Later i heard that the Rolling Stones had been living in that town in the 70´s. I saw the Rolling Stones in Helsinki 19 years ago. 19 years ago? Uuh i feel old...
*
Minulla oli syntymäpäivä uutena vuotena. Täytin 37 vuotta. En tiedä mitä siitä pitäisi ajatella. Olen sama kuin ennenkin mutta eri.

Nämä kuvat otin syntymäpäivänäni. Aamu oli mitä parhain ja aurinkoinen, söimme aamiaista rannalla, hiljalleen alkoi sataa vettä. Teimme ystävien kanssa retken pieneen kaupunkiin nimeltä Villafranche. Söimme lounasta satamassa ja sade ropisi kattoon.

Myöhemmin kuulin että itse Rolling Stones on asunut samaisessa kaupungissa joskus 70-luvulla. (vai olisiko ollut 80-luvulla...) No joka tapauksessa. Minä olen ollut Rolling Stonesin keikalla Helsingissä 19 vuotta sitten. Herran tähden. 19 vuotta sitten. Huh, olenpas jo vanha...

6 kommenttia:

 1. Onnittelut näin jälkikäteen. :)

  Upeissa maisemissa sait viettää syntymäpäiväsi. Ekassa kuvassa on KEVÄT.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keväältä se tuolla hieman tuntuikin, aurinko kiipesi jo niin korkealle:)

   Poista
 2. Minusta 37 on naisen paras ikä! Ainakin itse tunsin olevani niihin aikoihin kukkeimmillani sekä fyysisesti että henkisesti. No, nyt on vain sitten hyväksyttävä tämä että huippu on jo sivuutettu ja tässä kait sitten vain seestytään, viisastutaan ja rupsahdetaan:D

  Kyllä tuossa paikassa kelpaisi! Ja on tainnut kelvata vähän muillekin kuin Rollareille, eikös juuri Villefranchessa pyörinyt yksi jos toinen "suuri" nimi. Itse olen puksuttanut vain junalla ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon jotenkin ajatellut että jokainen ikä on jotenkin ollut hyvä ikä. Tai eipäs muuten olekaan, en kyllä enää parikymppiseksi vaihtaisi, silloin oli ihan mahdotonta;)
   Mutta nyt tuntuu ihan hyvältä kyllä. Paitsi että fyysinen kunto mulla kyllä nyt on surkein ikinä. Mutta ehkä sekin tästä vielä..

   Mä en tiennyt tuosta Villefranche sur Mer:istä aiemmin yhtään mitään, mutta sillähän on valtava historia, ja tosiaan siellä on tainnut yksi ja toinenkin nimi pyöriä, ihan niin kuin sanoit. Olisi pitänyt itsekin pyöriä pidempään, mutta oli niin sateinen päivä, että kulmakuppilassa istuminen tuntui parhaalta vaihtoehdolta;)

   Poista
 3. Happy birthday. I will be 39 and must say that feel the same as when I was....25 ;)
  Lovely photos, perfect

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! And happy birthday for you too, soon i guess:)

   Poista