perjantai 6. joulukuuta 2013

huh


Pheew. Premiere was yesterday. And it went fine! It was quite special, not in a theater at all, and our audience was also different to normal theater audience. And it was great!
We are performing this play in a theater for few times, but then we go on a tour. We take this play to places where from people don´t go to theaters. That´s the whole idea. And i´m very excited.

Unfortunately i got flu straight after the premiere, and now i´m drinking ginger tea. Watching out of the window, so dark already, still no snow in Helsinki.

Have a good weekend!
*
Ensi-illasta selvitty! Ja se meni hienosti! Oli aika jännittävä ilta. Tavanomaisesta ensi-illasta poikkeava.
Tämän koko näytelmän idea on viedä teatteria paikkoihin, joista ihmiset eivät lähde teatteriin. Ja niinpä sekä esiintymistila, että yleisö tulee olemaan joka kerta uusi ja erilainen, ja sen myötä koko kokemus.
Muutaman kerran näytelmää näkee myös teatterilla, mutta sitten lähdetäänkin jo kiertueelle, ja kierrellään vähän siellä sun täällä ympäri Suomen. Hyvin jännittävää.

Harmillista vain, että nappasin jostain lentsun, ja nyt juon täällä jo kolmatta mukillista inkivääriteetä. Huomiseksi pitäisi saada itsensä taas esiintymiskuntoon.
Ulkona niin pimeää että. Milloin tänne eteläänkin saadaan vähän lunta..?

5 kommenttia:

 1. Hienoa hienoa, että hyvin meni!
  Nyt vaan se flunssa hiiteen ja lumet täältä sinne, niin kaikki täydellisesti. Tänne sitä paiskoo vaan lisää, ollaan saatu jo kolatakin ihan kunnolla, huh.

  VastaaPoista
 2. Places where people don´t go to theatre...sounds a bit misterious....let me ghess....little villages, in little islands, places that has no big theaters...or....
  It is great to hear that everything went ok, and take care of the flu...what is better to pass under a ton of blankets ;)

  VastaaPoista
 3. Voi sinua ja hyvä sinä! Ensimmäinen flunssasta, joka toivottavasti on jo ohi ja toinen ensi-illasta. Arvostelu Hesarissakin oli niin hyvä. Odotan jo, että tulette tänne helmikuussa.

  VastaaPoista
 4. wow, congratulations to the premiere!
  sounds exciting. take care of yourself now.
  hugs

  VastaaPoista