sunnuntai 24. marraskuuta 2013

kylläpä taas


I haven´t had my camera, neither my computer for weeks. That´s why it´s a bit silent here in my blog at the moment.. I have also been working with my new play, the premiere is in two weeks. This is the moment when i always get nervous, even everything is more than ok. It just comes, can´t help it..

I have made bookmarks of some links on my computer, which i should take a better look. Like;
 French fashion in the 20´s, 13th century Persian poet Rumi, and silent film actresses, like Clara Bow. I´m very fascinated about these now, don´t know yet where this leads..
*
Elämä ilman kameraa ja tietokonetta tekee bloggaamisesta hieman vaikeaa. Nyt pääsin hetkeksi taas koneen ääreen. Eipä silti, on tässä taas ollut kaikenlaista muutenkin.
Ensi-iltakin lähestyy vajaan kahden viikon kuluttua. Ja nyt alkaa tämä jännitys, vaikka kaikki varmasti menee hyvin. Jännittää silti. Aina.

Olen läiskinyt kirjanmerkkejä koneelle asioista joihin pitäisi perehtyä tarkemmin. Siellä on mm. seuraavat asiat; Ranskalainen muoti 20-luvulta, persialainen runoilija Rumi 1200-luvulta, ja mykkäfilmien naiset, kuten Clara Bow. Nämä kiinnostavat juuri nyt. En osaa sanoa vielä miksi ja mihin tämä johtaa..

8 kommenttia:

 1. Herttinen tuota sinun pelargoniaa! Mieletön varsi.
  Oi miksi elämä on niin hektistä, ettei ehdi haahuilla ja perehtyä asioihin, joista on kiinnostunut, täällä on nimittäin samanlainen tempo.
  Jännää, että ensi-ilta lähestyy. Ihan varmasti kaikki menee hyvin. Niin toivon, että ehtisin nähdä sen näytelmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin mieletön tuo pelarginian varsi etten ole raaskinut vielä leikata. Ehkä se saa keikkua siinä talven yli..
   Olisi kyllä mukavaa jos ehtisit katsomaan! Meillä on myös Turussa yksi keikka, olikohan se nyt 6.helmikuuta, mutta esiintymispaikka on sitten aika erikoinen ja täytyy kysyä lupa saako tulla ulkopuolisia..

   Poista
 2. Mulla on kyllä ollut kone ja kamerakin, mutta olen pitänyt paastoa koneelta. Tai siis netistä, sillä olen kykkä istunut koneella koko viikonlopun kirjoittamassa. On se kumma, että silloin kun aikaa ei olisi, tulee inspiraatio, ja kun aikaa on se loistaa poissaolollaan. Ja nyt on sitten sellainen olo, että paiskii töitä tauotta.
  Paitsi, että nyt aion tästä lähteä ylös petiin ja ottaa lukemisen kannalta.

  Minäkin tahtoisin nähdä sen näytelmän. Olisipa hauska tulla sitä edellä kirjoittavan henkilön kanssa yhdessä katsomaan. Ties vaikka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kone-paasto on ollut pakon sanelema, mutta kyllähän sitä ilmankin pärjää. Täytyy vaan sanoa että tätä blogimaailmaa on kieltämättä ikävä. Jospa mä jossain vaiheessa saisin oman koneeni taas takaisin..

   Olisipa mahtvaa kun tulisitte molemmat ja ties vaikka yhdessä katsomaan! Kansiksessa on tuosta ainoastaan 4 esitystä, sitten me lähdetään rundille. Valitettavasti ei tulla sun suuntaan, siellä täällä kyllä kolutaan, Lappia myöten. Tai siis näin näillä näkymin, kyllä me lisää keikkojakin jo suunnitellaan..

   Poista
 3. sometimes it is a bit good to be disconected...here it is grey, so grey...that pc is a bit of a shiny window ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It makes good also, but i must say i miss a bit this blog-world;)

   Poista
 4. you must have such a nerve wrecking job! i wouldnt be able to handle it!
  good luck!
  and your plant is looking so nice!
  here, most of the plants are on top of the closets for the cat... i miss them..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. This is a funny work, i must admit. Every time just before the premiere i´m thinking why, oh why do i have to go thru this again.. But i love it;)

   I guess cats and kids love plants, i have also moved many plants a bit higher up here..

   Poista