torstai 19. syyskuuta 2013

missing already..

Time flies! We are still having some more beautiful days in southern France, but soon heading back to North. We have had so good time. I´m´going to miss so many things..

ps. These photos from a bit there and there, mostly from Camargue and Arles.
*
Aika liitää. Liian nopeaan. Meillä on vielä muutama kaunis päivä edessä täällä Etelä-Ranskassa, mutta pian koittaa paluu pohjoiseen. Uh huh, miten täällä onkaan ollut ihanaa. Huh huh, miten tulenkaan taas kaipaamaan näitä maisemia, ihmisiä, valoa, lämpöä, värejä. Merenrantaa ja kaupunkeja..

 Ps. Nämä kuvat on otettu vähän sieltä ja täältä. Suurimmaksi osaksi Camarguesta ja Arlesista.

3 kommenttia:

 1. fantastic,
  southern france is really impressing me lately, since i was there in the summer and from many amazing photos in the blogworld, i would love to spend more time there.

  hugs to you,
  enjoy the autumn!

  VastaaPoista
 2. No en kyllä yhtään ihmettele, että jäät kaipaamaan noita maisemia ja tunnelmia. Se on, kun mitä kauemmin on jossain, sitä enemmän kiintyy ja sitä vaikeampi on palata. Mutta silti ihana, että tulette takaisin.

  VastaaPoista
 3. En minäkään ihmettele kaipuuta tuonne, jonne olen koko ikäni kaivannut. Ja samaa minäkin kun Kirjailijatar edellä; mitä kauemmin on, sitä vaikeampi on palata. Minulla ainakin. Pikku matkat on siinä mielessä kivuttomampia, pitkiltä reissuilta kotiin päin kääntyminen tekee aina niin kipeää. Sitä on jo niin asettunut...

  VastaaPoista