perjantai 27. syyskuuta 2013

Arles
City which i liked very very much. We were there on a Patrimoine-day (Heritage days), which meant that all the museums and historical monuments were for free, so we went around in the city visiting many places!
*
Tykästyin Arlesin kaupunkiin kovin. Olen käynyt siellä joskus lapsena, mutten kyllä muista siitä mitään.. Tai sitten siitä on jäänyt jokin etäinen kaiku muistikuviin, joka nyt sai tällä kerralla vahvistuksen.
Oli kansallinen Patrimoine-viikonloppu, ja kaikkiin kaupungin museoihin ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaisiin kohteisiin avoimet ovet. Kiersimme kaupunkia amfiteatterista vanhalle hautausmaalle, modernin taiteen museosta roomalaiselle kylpylälle, ja näimme myös kaikkea siltä väliltä.

8 kommenttia:

 1. Ihana Arles! Sinne olen aina halunnut. Viime kesänä se oli yksi vahvoista kohde-ehdokkaista, mutta oli niin kallista sinne pääseminen. Onneksi sain nyt näitä makupaloja.
  Siellä se aurinko vaan paistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäisit varmasti! Oli muuten kompaktin kokoinen kaupunki, kaikki kävelymatkan etäisyydellä. Ja paljon viihtyisiä kuppiloita ja ravintoloita joissa olisi voinut istuskella enemmänkin jos vain oltaisiin viivytty pidempään. Kyllä mä tonne kans vielä palaan, niitä harvoja kaupunkeja jonne ehdottomasti haluan takaisin:)

   Poista
 2. You took beautiful photos during your trip in the south of France.

  VastaaPoista
 3. lovely places,
  and wow, those raspberry pastries looks yummy!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. And they WERE yammy. Local speciality, now i forgot the name..calisse, calesse..something like that.. in all flavors with natural fruits and berries:)

   Poista
 4. Minulle ihan vieras kaupunki, mutta näyttää kauniilta. Ja hei, kuolaan aina noita postilaatikoita ja leivonnaisia. Nyt on näköjään aikamoinen nälkä. Tulin juuri kotiin ja kaapit ammottaa tyhjyttään. Onneksi mies tuo kohta jotain herkkuja :) Ja tyttö oli siivonnut keittiön, tämä on yhtä juhlaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä aina pitää valokuvata postilaatikoita. ja usein myös leivonnaisia. Mikähän siinäkin on;)
   Hyvää juhlaa sinne!

   Poista