sunnuntai 11. elokuuta 2013

long time no sea


Well hello!
I haven´t had time for blogging since long time. We had family and friends for many beautiful weeks here in Finland. We have been here and there, by the sea and the lakes, swimming, fishing, hunting mushrooms and berries, making sauna, walking, talking and eating together around big tables.
I forgot my camera for the whole month, i broke my phone, i lost some things, but never mind. Here i am again. Missing a bit of all those love ones who just left, but ja ja. That´s life i guess.
*
Huhuu!
En ole ehtinyt tänne aikoihin. Olen ollut muilla mailla, merillä, järvien rannoilla, soilla, pelloilla ja toisissa kaupungeissa. Saimme perhettä ja ystäviä Suomeen useaksi viikoksi, ja ne viikot menivät nopeasti. Ajettiin autolla varpaat ikkunasta heiluen, käytiin kalassa, marjassa ja metsästettiin sieniä. Uitiin, saunottiin, istuttiin iltaa pitkään ja hartaasti isojen pöytien ääressä, kaikki yhdessä. Puhuttiin ja naurettiin.
Unohdin kamerani matkasta, rikoin puhelimeni, hukkasin muutaman tärkeän asian, mutta mitäpä siitä. Nyt on pää täynnä kuvia ja muistoja, vieraat lähteneet, ja minussa pieni haikea ikävä. Mutta sellaistahan se on.

8 kommenttia:

 1. welcome back! i look forward to seeing some photos of your lovely summer!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank you! yep, just some few photos as my camera stayed home while we were traveling;)

   Poista
 2. Kullostaa oikein tosikesältä! Sinä olet tehnyt kaikkea kesäistä meidänkin edestä. Rupesin oikein kelaamaan; minä olen juurikin pysynyt paikoillani, uinut yhden kerran, saunonut nolla kertaa, sienestänyt en ole ikinä. Joinain päivinä onneksi puhunut ja nauranutkin, mutta suurimman osan aikaa ollut mökissäni ypöyksin (josta kyllä pelottavan paljon pidän).
  Silti ihan hyvä kesä.
  Ihana kuulla sinusta taas tälläkin areenalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää ihan tosikesältä tuntuikin. ja sellaiselta oikein "suomalaiselta" kesältä. ehkä senkin takia kun oli muunmaalaisia mukana, näkee itsekin maisemat ja suomen kesän jotenkin eri valossa. hieno kesähän tämä on ollut. apua, miten mä puhun tästä jo menneessä muodossa..
   Yksin mökissä oleminen ei kyllä kuulosta ollenkaan hassummalta. se mulle passais väliin myös;)

   Poista
 3. mmmmmm sweet summer moments. sometimes good not to be busy with capturing them in a photograph...

  happy you are back!
  hugs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. i was thinking the same, was actually good i forgot my camera and broke my phone. suddenly i was not busy in anyways anymore;)
   Hugs back!

   Poista
 4. Ihanaa sinä!
  Minustakin kuulostaa oikealta kesältä!!!! Juuri sellaiselta, jota on hyvä kaivata siinä toisessa vuodenajassa, jonka nimeä en vielä tahdo sanoa.
  Me uitiin tosi paljon toukokuussa, kun täällä oli yhtäkkiä tosi lämmin ajanjakso. Sen jälkeen ei juuri lainkaan. Kummallista.
  Otsikko on niin hieno. Runo.

  VastaaPoista
 5. Mä en hetkeen edes muistanut sitä toista vuodenaikaa, ennen kuin siitä mulle mainittiin. oon ollut kyllä niin kiinni kesässä. ja ajattelin vielä hetken aikaa ollakin. ehtiihän sitä "toista" sitten taas jonkin aikaa juu..

  Me uitiin meressäkin vielä viime viikonloppuna. oli ihanaa. nyt viime päivien ukkosmyrskyt on taineet sotkea sopan, eli meren ja lämpötilat. kylmään veteen en ehkä uskalla. vaikka vielä on pakko kokeilla..

  VastaaPoista