sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

fishing


I would like to write under this photo; gone fishing. I wouldn´t even be lying. Tomorrow we are heading to the sea, to our tiny house again. I promised i will catch at least one fish during this week.

We were at my mothers place last week. I sat under that tree there (it´s actually a café even it doesn´t really look like one) drinking coffee. I also bought a moped for the Supergirl for 3 euros. A little boy was selling it, and had a bit hard time to give up of it, but it got a good new home now.

So, i´m gone fishing now, take care and see you soon!
*
Tähän kuvaan tekisi mieleni kirjoittaa; Olen lomalla, palaan pian.
Huomaattehan puiden takana roikkuvat pyykit? Olin taas siellä missä lakanoita ripustetaan narulle harva se päivä. Istuin tuon hevoskastanjan alla juomassa kahvia. Ja ostin 50 centillä hiekkakakkumuotteja ja kolmella eurolla mopon. Aika pienen.
Huomenna meille muuttaa astianpesukone. Vähemmän proosallista, mutta kumma juttu miten elämää keventävä asia (toivottavasti se mukautuu vanhan talon rakenteisiin ja iänkaikkisen vanhoihin putkistoihin..).
Huomenna mennään myös pieneen majaan merenrannalle, ja aiotaan olla pitkään. Nyt juon yhden oluen ja varistelen hiekkaa varpaista lattialle. Voikaa hyvin!

10 kommenttia:

 1. Kiitos samoin! Siis hyvää eloa ja oloa majassa meren rannalla!
  Nauratti tuo mopojuttu, tuli ensin mieleen ihkaoikea mopo. Ja tiskikone on vaan niin ihana. Minä sinnittelin pitkään ilman, sitten annoin periksi, kun lapsen kaverin vanhemmat lahjoittivat meille vanhan astianpesukoneensa. Ja nyt en enää ehkä osaisi olla ilman, vaikka tykkäänkin tiskata. Mökillä tms. tiskaaminen onkin minusta sitten ihan mukavaa puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökillä tiskaaminen onkin jotenkin eri juttu. vaikka sitten joutuukin keittämään veden ja kantamaan astioita ees ja taas. Kotona en jaksaisi tiskata ollenkaan. Mutta sitä joutuu nyt vielä tekemään kun ei tuo kone vielä toimi..

   Poista
 2. Täällä meilläkin ripustetaan ulos lakanoita harvase päivä:) Kaunis on tie ja sen kätkö.

  Vai tiskikone! Mulle ei ikinä. Vihaan sen tyhjäystä ja täyttöä paljon enemmän kuin tiskausta (jota en edes vihaa), ja sitä hajua mikä siinä höyryssä on kun sen käytön jälkeen avaa. Mulla on ollut parissa kämpässä tiskikone, mutta siitä tuli aina tyhjien muovipussien hautausmaa:)
  Mutta olen iloinen, jos teille se tulee arjen pelastajattareksi.
  Pieni maja meren rannalla kuullostaa niin epätodellisen ihanalta, voikaa siellä hyvin tekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa se kone meilläkin nyt tyhjänä seisoo kun ei se sitten mukautunutkaan tähän vanhaan taloon ihan noin vain. Putkimiestä odotellessa. Ja heilläkin tuntuu olevan kesälomat menossa parhaillaan..

   Tultiin just kaupunkiin, pyykinpesu päivä ja lakanat ulos liehumaan;)

   Poista
 3. kiitos kortista, se tuli eilen!
  jospa olette majassanne niin pitkään, et ehditään vaik nähdä siellä! en tiedä milloin ollaan menossa mummolaan seur. kerran.

  meidän tiskikone oli mennyt rikki sillä välin, kun oltiin reissussa. se siis oli täällä talossa valmiiksi. mulla on liian monta astiaa, joita en uskalla laittaa koneeseen. käsitiskaaminen on pitänyt kuitenkin nyt opetella uudelleen. se on ihan ok, etenkin kun meil on uusi kuivaushyllyviritelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt me ollaan taas kaupungissa, mutta kyllä me tuonne karataan taas! oli niin mukavaa.
   Toivottavasti nähdään siellä vielä!

   Poista
 4. Ihanaa lomaa!!!
  Yks kesän parhaimpia juttuja on kyllä tuulessa liehuvat pyykit.

  Muistan, kun meille tuli astianpesukone. Sitä edelsi huojuvia astiavuoria ja riitoja sen taltuttamisesta. Aluksi tuntui jotenkin aivan epätodelliselta vaan laittaa astiat koneeseen ja painaa nappia. Meillä se helpotti silloin kyllä arkea, monella tapaa:)

  Onnellisia päiviä sinne meren rannalle pieneen majaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin haluaisin jo vain painaa nappia. Mutta kun ei tuo mokoma suostu toimimaan. Masentavaa katsella rökälettä keittiössä ja tiskata siinä sitten vieressä. Toivottavasti putkimies saa sen toimimaan, muuten en ala.

   Poista
 5. Fishing...hahaha...i have never gone fishing, but had an ex-workmate that was very fond on...and learnt a lot.
  Enjoy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. We went fishing, once, but didn´t get any fish;) it was maybe a bit too hot day for the fishes too..

   Poista