sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Tallinnan ensimmäinenOne of the best things in this summer; Tallinn. It is very close to Helsinki, just 80km, not even two hours with the ferry. And it´s already different. Two days there and i have been somewhere totally else, in my mind too.
*
Tämän kesän parasta; pieni retki Tallinnaan. Niin lähellä niin erilainen maailma. Astutaan laivasta ulos ja vastassa on etelän lämmin tuuli. Ollaan ihan ulkomailla. Pari päivää ja olen ollut jossain tyystin toisaalla.

8 kommenttia:

 1. Näitä "tuliaisia" jo kovasti odottelinkin.
  Aina ihmettelen sitä, miten lähellä noin erilaista. Ja miten samanlaisia ihmisiä monella tapaa, veljeskansaa, ja kuitenkin heillä on ihan erilaista.

  Tuollainen okra rapistunut seinä vetoaa minuun aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se, samanlaista ja samnaliaisa ollaan, ja kuitenkin erilaisia. Se on hieno juttu:)

   Noita kauniita rapistuneita seiniähän siellä oli vaikka kuinka, sellaisia joissa eri maalikerrokset näkyy, niin kauniita.

   Poista
 2. Wonderful. I know that feeling!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank you. yes, it´s always good to go for a little journey to see something else:)

   Poista
 3. Oi:)
  Toinen kuva, missä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siellä Loommelinnake (apua nyt en tiedä kirjoitinko ihan päin mäntyä...) se siellä Telliskiven varrella olevassa talossa missä on niitä taiteilijoiden työhuoneita. Sinnehän me kiivettiin;)

   Poista
 4. Ai sinne sinä hävisit. Ihan mahtavaa saada sinultakin kuvareportaasia. Minä elän kieli pitkällä näitä matkoja nyt, kun en itse pääse reissuun. Onneksi muut pääsevät ja minä saan vain nauttia ja huokailla.

  Minuunkin vetoaa kaikki rapistunut. Tuo seinäkin juuri niin ihana. Näitä lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hävisin hetkeksi, ja kyllä teki hyvää!
   Näitä on vielä tulossa:)

   Poista