lauantai 4. toukokuuta 2013

playing




Welocome May. Spring and sun. We have been waiting for you.

Little Supergirl will turn one year old in this month. So funny. Time flies. At the same moment i have the feeling it has been a long year, so much has happened, and still it has gone so fast.

Spring makes me always a bit restless. I would like to go for a journey somewhere again. Even now is the best time to be here.
So let´s enjoy. Let´s make some little trips around the corner. We take coffee and blanket with us, we go to the park or to our studio, we eat chocolate cake and play we are on a trip.
*
Tervetuloa toukokuu. Kevät ja aurinko.
Tässä kuussa Supertyttö täyttää ensimmäisen vuotensa. Hämmentävää. Aika on todellakin suhteellista. Tähän vuoteen on mahtunut monia loputtomalta tuntuvia valvottuja öitä, mutta myös niin paljon onnellisia ohikiitäviä hetkiä, silmänräpäyksiä, yhtä aikaa lyhyt ja pitkä aika.
Rakas pieni ihminen.

Kevät saa minussa aina aikaan matkakuumeen. Katselen kaihoisasti laivojen perään, kuulostelen junia, kurkottelen lentokoneita, millähän pääsis ja minne? Vaikka nythän se paras aika täällä vasta alkaa. Hyvä olla täällä nyt. Tehdään pieniä retkiä lähimaastoon, leiriydytään työhuoneelle. Otetaan termariin kahvia, ja leikitään että ollaan matkalla kaukana jossain.

6 kommenttia:

 1. Mullakin on niin jumalaton matkakuume, että tarvitsen kohta lääkäriä! Vaikka tarvitsisin tietysti sen matkan, mutta sen suhteen ei voi kuin odottaa...en kestä.

  Hän on todellakin kasvanut taaperoksi. Taapero on mun mielestä jotenkin ärsyttävä sana, mutta taapero mikä taapero:) Taaperot on sentään ihania vaikka sana ei:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taapero kuuluu siihen samaan sanaluokkaan kuin masu-asukki ja mitä näitä nyt on.. Mun mielestä kans hieman ärsyttävä sana. mutta mites muuten tämmöisiä palleroita kutsutaan? Pallero..? ;)

   Poista
 2. Wow, one year already! I can't believe how fast time goes. Remember when we were small, and it felt like we'd never grow up?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I remember too! i remember how i was waiting to get bigger and older, i would only eat candies and ice-cream, i thought..

   Poista
 3. Voi teidän pikku muusikkoa. Taapero, piltti, tenava, vekara...näitä nimikkeitä on niin paljon. Mutta kyllä hän on kasvanut :)

  Minullakin on epätoivoinen matkakuume, mutta siihen ei nyt ole olemassa lääkettä pitkään aikaan. Ehkä opin tässä kärsivällisyyttä ja mielen lujuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo mullakaan lääkettä tuohon kuumeeseen. Paitsi tää mielikuvamatkailu. Hetken sillä saa itseään huijattua, sitten tömähtää taas kotimaan kamaralle..

   Poista