keskiviikko 15. toukokuuta 2013

kyllä se tästä


At the seaside, in the garden, checking our tiny house after the winter.
Green leaves in the trees just in few days. Birds starting to sing 3 am. Sun rising at the same time. This i call a spring.

And i have got a bit more sleep lately. That´s pretty nice feeling. Sleeping is, yes, very important thing to do.
*
 Merenrantahommia ja pihahommia, pienen tuvan tuuletusta. Eilen huomasin isot hiirenkorvat koivussa, vihreys poksahti parissa päivässä.

Olen myös hieman nukkunut. Huomattava ero siihen että en nuku. Nukkuminen on aika hyvä homma.

8 kommenttia:

 1. Muistan kyllä oikein hyvin zombie-ajat. Jotenkin näin jälkikäteen katsottuna sitä pitää itseään ihan sankarina, että selvisi nukkumatta suurin piirtein 1,5 vuotta. Toivottavasti uni tuli teille nyt vallan eikä vain käymään.

  Juuri tuollaisia puisia puutuoleja olen haeskellut, turhaan. Täydellinen pihatuolimalli. Ennen noita taisi olla joka torpan pihassa, nykyään ei enää missään. Ja ne ei myy, kellä olis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, jäin ihmettelemään, että miksiköhän meillä on kevät pidemmällä kun teillä siellä. Täällä vihreys poksahti jo joskus viikonloppuna ja nyt on jo aika isot lehdet ja kovin vihreää kaikkialla.

   Poista
  2. Jos joku olisi aikaisemmin kertonut että selviän näin vähillä unilla, nyt jo vuoden ajan, en olisi kyllä ikinä uskonut! Mutta kumma kyllä sitä vaan jotenkin jaksaa ja jaksaa ja jaksaa.. tosin toivon että tää todellakin on väliaikaista ja jonain päivänä täälläkin nukutaan taas pitkiä öitä..

   Se on tuo meri joka pitää rannikon jäljessä keväästä. Aivan meren tuntumassa on sen verran viileetä, että poksahtaminen tapahtuu viiveellä. Mutta kyllä se rannallakin alkaa vihertää:)

   Poista
 2. Miten uni onkin niin tärkeä juttu. Se, että sitä on riittävästi. Minä komppaan Liiviaa, sillä mieleen on tosiaan painunut se vuosi, kun en minäkään juuri nukkunut. Tai vanhempi tyttö nukkui oikeastaan pari ensimmäistä vuotta huonosti, joten sen jälkeen vasta minäkin sain nukkua pitkiä, katkeamattomia unia.

  Täälläkin poksahtali viikonloppuna. On jo vihreää pitsiä joka paikka täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä vuoden pari jaksaa vähilläkin unilla. Se on kuitenkin loppujen lopuksi lyhyt aika elämästä. Ja yksi ystäväni juuri sanoi, että nyt on tämmönen vaihe elämässä, puolitehoilla mennään, mutta mitäs sitten. Kyllä se siitä sitten taas palautuu, unet ja pää ja kokonaiset ajatukset.

   Vihreä pitsi, kauniisti sanottu:)

   Poista
 3. Joo, hienoja tuoleja teillä! Oliko nuo valkoiset siellä mökissä? Jokakeväinen missio löytää puutarhakalusteita... Merenranta on ihana. Hei! Mun äiti just muuttaa mökkinne lähistölle, tänä kesänä tullaan kylään!!

  Ja nuku päiväunia jos vaan voit. Mä sain Äitikortin just kirjastosta, saapa nähdä mitä siinä sanotaan. Odotan, että saan pikku-V:n goisimaan, sitten aloitan. Ootko lukenut jo?

  Ihana päivä taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiset on mökkituolit, ja ne oli siellä kun hankittiin tuo tupa. Niinkun oli kaikki muukin. Vuosikymmenten kerrostumaa, kivaa.
   Tule/tulkaa käymään kesällä!!! Kyllä me tuolla ollaan. Eka yökin siellä jo vietettiin.

   Ja kerro sit mulle mitä tykkäsit Äitikortista, herättää niin voimakkaita tunteita puolesta ja vastaan. Ite en oo vielä lukenut..

   Poista
 4. Lovely. And yeah sleeping is so important...I staylate in bed...but reallydon´t sleep...need to go somewhere to sleep deep and long....

  VastaaPoista