maanantai 20. toukokuuta 2013

kaihoa


These days the sky is bright blue and sun is high. Geranium is in flower in the kitchen. On the window cills i planted violets and lavender. It smells so good! And invites all the buzz-buzz-bees from the neighborhood.

These warm sunny days also invites people to spend their time outside. I love that. Suddenly everybody are out. During the winter it is so silent everywhere.

I am biking around the city. Wondering why i feel a bit melancholic when the summer is coming. This is the first time ever. I don´t understand.
*
Näinä päivinä aurinko paistaa ja taivas on heleän sininen. Pelargonia kukkii keittiön ikkunalla, ikkunalaudalle istutin orvokkeja ja tuoksulaventelin. Voi miten se tuoksuukaan! Ja kerää kaikki pörriäiset meille hengailemaan..

Kaupunki on taas yhtäkkiä täynnä ihmisiä, kadut ja puistot ja torit. Missä nämä kaikki kesäihmiset piileskelevät pitkin talvea?
Poljen fillarilla pitkin Esplanadia, Bulevardia ja merenrantoja. Ja ensimmäistä kertaa tunnen oloni hieman surumieliseksi kesän saapuessa. En ymmärrä miksi?

6 kommenttia:

 1. Miten kaunis kuva! Henkäyksenkevyt, hurmaava, ja kuin luin tekstin, niin kuvaankin tuli vähän surumielisyyttä.

  Minä olen toisinaan niin melankolinen ihminen, että ymmärrän hyvin sen, että kesän tulo voi tehdä mielen myös haikeaksi.

  Ja minä mietin samaa, että missä kaikki ihmiset on talvella??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos Kirjailijatar:)
   tuntuu hassulta tuntea kaihomieltä kun kauan odotettu kesä on ovella, mutta sellaista outoa ja ristiriitaista elämä väliin on.

   Poista
 2. dear outi,
  i often do too,
  perhaps the different beauty makes us more nostalgic,
  or the different expectations?
  i love your windowsill, seeing it in all different seasons, i feel like i have almost been there!

  nighty night!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes that can be. i really wonder what this is. maybe also realizing how fast time flies, how short the beautiful summer is? and one should enjoy every moment..

   i wish you welcome here to see our window cill "live" anytime:)
   hugs!

   Poista
 3. Kaunista. Sulla on erityisen kauniit pelakuut, omani ei ole noin kepeitä ja luonteikkaita ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi kesken..opiti vielä sanoa, että tuollaisiksi ihaniksihan ne tulee, jos niillä on mahdollisuus talvehtia sisällä ikkunalaudalla. Meillä ei sitä ole, kun ei ole ikkunalautojakaan, paitsi kuistilla ja siellä on talvella pakkanen.

   Poista