maanantai 22. huhtikuuta 2013

meanwhileGreetings from the cozy chaos. It has been quite busy lately. I have been working with interesting projects, which feels very good. The other thing which makes life good at the moment is, that the spring has finally, finally arrived to the north! Birds! Spring flowers in the park! The sun! People in the parks! Everybody smiling!

While i have been writing this, Supergirl has pulled out the books from the shelf, emptied one box full of pencils, tasted every pencil, played the guitar with her feet on the floor, and tried to put my socks on her head. It´s time for the evening bath now.
*
Kotikaaoksesta päivää. On pitänyt niin kiirettä etten ole tännekään hetkeen aikaan ehtinyt. Töitä pukkaa, ja hyvä niin.
On käynyt ihania ystäviä kylässä. On tullut yhtäkkiä kevät. Lokit, katupöly, kuiva asvaltti, krookukset ja skillat puistossa, ihmiset ulkona istumassa, jäätelökojut, katukahvilat, aurinko ja ihmisten hymyt. Ja minun talvitakki oli tänään niin liikaa.

Tätä kirjoittaessa Supertyttö on kiskonut kirjat takanani olevasta hyllystä, tyhjentänyt yhden laatikollisen kyniä lattialle, maistellut huolellisesti joka kynän läpi, polkenut ja rämpyttänyt kitaraa lattialla, ja sovitellut ympärillä lojuvia vaatteita päähänsä. Taitaa olla iltakylvyn paikka.

10 kommenttia:

 1. Supertyttö pistää tuulemaan♥
  Ihana, pieni akrobaatti.

  Mietin just tänään kuinka ihmeelliseltä kevät joka vuosi tuntuu. Meillä oli viikonlopun aikana lähes kaikki lumet kadonneet pihalta. Käveltiin kummissaan nurmikolla aivan kuin olisi uudelle mantereelle astunut. Aivan uskomatonta, ettei piha ole enää valkoinen. Ihanaa totisesti, että talvitakki on liikaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka vuosi ihmettelen samaa, että kevät tuli sittenkin. Se on aina yhtä ihmeellistä. Ja tunnen suurta kiitollisuutta siitä että se tuli.
   Uusi mantere, totisesti. uusi maailma.

   Poista
 2. Kodikkaalta kaaokselta siellä näyttää. Kaaosta täälläkin, jota ryhdyin viime viikonloppuna selvittelemään. On se kumma kuinka lämpö ja aurinko pistää energiaa liikkeelle. Yhtäkkiä onkin kauhean aikaansaapa ja koko talven sitä vain virui peittojen alla kutomassa ja juomassa teetä. Olen siis herännyt talviunilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on toi sama tunne, kuin heräisi talviunilta aina kevään koittaessa. Tosin tänä keväänä on ekaa kertaa kumman unelias olo, mutta se lienee näiden univelkojen syytä. Silti tuo valo piristää. Valoisat illat ja aamut ovat kauniita.

   Poista
 3. Spring is going and coming here...but the light...that is the best...
  Lovely caos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coming and going, here it made the same. But now finally i believe it has come and it will stay.
   sunny spring days for you!

   Poista
 4. :) Nauratti tuo supertytön ehtivyys. Miten pikkuiset onkin niin nopeita käänteissään, se on ihan ihme juttu. Kaaos syntyy ihan kymmenessä sekuntissa. Tosin mun mielestä näissä kuvissa ei näytä ollenkaan kaoottiselta, päin vastoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta. Päänsä kääntää niin paikat on laitettu nurin;) Enkä mä rupea kieltämään, saisin muuten kieltää kaiken aikaa. Täytyyhän toisen saada tutkia ja ihmetellä joka asiaa. Mites sitä muuten oppisikaan.

   Poista
 5. oh and her hair has grown!
  how sweet!

  happy to hear that spring has finally arrived, i am sure you are enjoying it so much.
  have a lovely weekend,
  hug

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I am enjoying! It helps so much. The light, the warm wind.
   You have summer there already? Or how does it go now..?
   Lovely weekend for you too dear Sara!!!

   Poista