maanantai 15. huhtikuuta 2013

flora & fauna

We have now year tickets to the Botanical garden and Nature historical museum. Cool. Now we can go and see all the plants and all the lions and dinosaur skeletons and what so ever when ever.

Monday morning. Washing laundry and drinking coffee, soon rushing to read a book in a studio. I read  a book, and they pay me for that. I must say i sometimes really like my work..

Have a good start for the week!
*
Nyt meillä on vuosikortit luonnontieteelliseen museoon ja kasvitieteelliseen puutarhaan. Voidaan mennä läpsyttelemään käsiä suihkulähteeseen, nuuhkimaan kasveja ja istumaan trooopisten puiden alle, litistämään nenät leijona-ikkunaan ja taputtelemaan dinosauruksen luita ihan milloin huvittaa.

Maanantai-aamu. Juon kahvia ja odottelen pyykkejä koneesta. Pyykit takapihalle narulle, ja puolijuoksua studioon lukemaan kirjaa. Saan lukea kirjaa kaikessa rauhassa, ja sitten siitä vielä maksetaankin. Mahtavaa, tämän työn minä pidän.

Hyvää alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Vuosikortti kuulostaa ihan mahtavalta, minäkin haluan. Tai tyttö ainakin haluaisi. Mutta ehkei nyt kannata, kun matka on vähän pitkä.

  Lukea kirjaa niin, että siitä vielä maksetaankin. Se on kyllä huippua :)

  VastaaPoista
 2. dear outi,
  id love to listen to you reading, even in finish which i would not understand...sounds like a great job!

  spring?
  coming along?
  take care,
  xxx.

  VastaaPoista