perjantai 5. huhtikuuta 2013

design cake
One sunday on our journey, we decided to make a walk with friends to Vitra-house. We really walked there, from Switzerland to Germany. One can do that. (in the finnish point of view, this is something extraordinary. From Finland to where ever, the distances seem to be so long..)

The day was sunny, and that house was worth to visit. Cool views, design, and maybe the best; super good chocolate cake in the café..
*
Yhtenä päivänä tuolla reissussa ollessamme lähdettiin sunnuntaikävelylle. Päivä oli aurinkoinen ja tuulinen. Käveltiin Sveitsistä Saksaan. Eikö ole hullua? Minusta se on hullua että voi noin vain kävellä toiseen maahan, lähes huomaamatta.
No, joka tapauksessa. Käveltiin Vitra-taloon. Se on sellainen näkemisen arvoinen arkkitehtuurin helmi, täynnä designia ja kaikenlaista hienoa ja kallista.
Meidän suosikki oli kahvilan suklaakakku. Pidettiin kahvitauko pihamaalla korvat tuulessa lepattaen.

4 kommenttia:

 1. Olisikin makeaa kävellä maasta toiseen...mietin, etten ole tainnut koskaan tehdä niin. Vai olisinko kävellyt joskus...kysyin just mieheltä, että eihän me olla kävelty ikinä maasta toiseen, mutta oltiin. Tämä on vähän kompa, mutta Roomasta Vatikaaniin :)

  Toi Vitra-talo olisi mielenkiintoinen ja suklaakakku kelpaisi kyllä mulle. Söin just melkein levyn suklaata, oli ihan pakko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli hämmentvää. Sitten kävellessä mietittiin, että mistä sen nyt huomaa että ollaan toisessa maassa. ja kyllä sen vaan huomasi. Sekin oli hämmentävää.

   Poista
 2. Mun suosikki on tuo kahvilan lattia!
  Hullua tosiaan maasta toiseen noin vain vaihtaminen. Enpä ole tainnut koskaan kävellä toiseen maahan...okei, Italiasta Vatikaaniin lukuisat kerrat ja Italiasta San Marinoon. Mutta jotenkin noita ei lasketa.

  Ai kas, Kirjailijatarkin tuolla samaa yrittää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattia oli hieno, se tosin on sieltä Vitra-talon sisältä esittelyhuoneista. Siellä oli sisustettuja huoneita, joihin saattoi pujahtaa noin vain, vähän niinkuin jonkun tuntemattoman kotiin.

   Poista