perjantai 22. maaliskuuta 2013

sieltä täältä sikin sokin Again i have the problem i don´t know where to start. So let´s just go random. Photos from a bit there and there. Cities and the countryside, friends and places. It was great 5 weeks we had. Now back home.
Or actually home is there too. There where is family and friends, that´s where the home is. And we have it in two places. That´s why it´s always a bit hard to leave. But we will go again.
*
En taaskaan tiedä mistä aloittaa, mitä kertoa. On niin paljon. Joten tässä vähän sitä sun tätä, kuvia sieltä ja täältä. Kaupunkia ja maaseutua, ystäviä ja paikkoja.
Nyt siis taas kotona, hieman ristiriitaisin tuntein. Koti on siellä missä ystävät ja perhe. Meillä on siis kaksi kotia, siellä ja täällä. Haikeaa aina lähteä, mutta me tulemme/menemme taas.

5 kommenttia:

 1. Lovely moments, light, green and people, closed people.
  Hope light over there is getting more and more beautiful and that spring is arriving too.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The feeling of the spring is already here with the light. Just waiting that it would get warmer too;)
   Spring feelings for you too!

   Poista
 2. Varmaan ristiriitainen tunne, kun omistaa kaksi kotia. En ole koskaan kokenut vastaavaa, mutta voisin kuvitella, että on aina ikävä sinne toiseen kotiin...mutta kivaa, että olette täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis konkreettisestihan se meidän koti on täällä. Mutta sitten on se ns. toinen koti tuolla toisaalla kun siellä on toiset isovanhemmat ja perhettä ja ystäviä. Aina on vähän ikävä jonnekin toisaalle. Mutta niin mulla on ollut kyllä aina, ikävä jonnekin missä just sillä hetkellä en ole;)

   Poista
 3. it must be nice to have 2 homes!
  i have a few friends who live "far"away and it is always great to visit them, but at the same time i would love to have them just very near to me...

  VastaaPoista