tiistai 5. helmikuuta 2013


On a day like this, Helsinki and winter seem to fit well together. A view to the sea. This was yeasterday. Today it´s a kind of snow storm again. Snow snow more snow.
How about there where you are? Is it already spring..?
*
Otin tuon kuvan eiliseltä kävelyretkeltä merenrantaan. Tuollaisina päivinä Helsinki ja talvi tuntuvat oikein hyviltä.
Tänään on sitten taas jonkinmoinen lumimyrsky. Pyryttää, tupruttaa, tuiskuttaa. Joka suunnalta. Mites se nyt taas näin..? Onko niitä kevään merkkejä kukaan vielä nähnyt..?

12 kommenttia:

 1. snow snow snow...
  i would like some more winter. maybe i could jump over and take some snow with me!
  right now in belgium.
  kind of greyish and coolish. not spring. not winter.
  hugs to you!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. that kind of not winter, nor spring is getting a bit annoying after a while. but soon it will turn into a spring, i´m sure!
   Hugs to you too!!!

   Poista
 2. No real winter this year. Rain rain and more rain. Grey days, all green, but no snow.
  No beautiful views, just wet shoes ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äsh, rain rain rain can be also boring? do you have rubber boots? i use them quite often here in Helsinki, especially in the spring time..

   Poista
 3. Itse asiassa näin eilen sinivuokon lehden! Oli ilmeisesti kannon vierestä sulanut lumi kivasti pois auringonpaisteessa ja sieltä se pilkisteli. :) Raukka tosin, koska tänään on satanut jo 10 senttiä lunta ja lisää tulee.. Ja linnut tietysti on laulellu jo kuukauden verran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoo, sinivuokko! hyvänen aika, todella aikaista? ja linnut joo, niitä minäkin olen jo kuullut, ihan totta! ti-tyy raikaa jo puistojen puissa:)

   Poista
 4. Täälläkin oli kevät viikonloppuna ja tänään kamala lumipyry. Hyvä, että pääsin aamulla eteenpäin, kun taivalsin läpi tuulen ja tuiskun. Mutta on tämä nyt vähän kevättä kuitenkin - ai miksi? Kun minä vaan päätin niin, päätin, että kevät on sisäinen mielentila :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa Kirjailijatar, kevät on sisäinen mielentila, just näin! mun mielentila taitaa olla vielä räntäsateessa, hieman liikaa sohjoa seassa. Mutta kyllä se tästä kirkastuu, päivien myötä:)

   Poista
 5. Olen kuullut. Linnunlaulut! Ehkä ne laulaa talvitalvellakin, mutta minusta se kuulostaa jo ihan kevätlaululta. Ainakin lupaukselta kevätlauluista.
  Kuulostaa hyvältä myös tuo, että kevät on sisäinen mielentila.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen oikein terästänyt kuulosani viime päivien aikana jotta kuulisin linnunlaulun;) Kyllä se kevät sieltä vielä koittaa..

   Poista
 6. Kevään merkit katosivat jonnekin, mielestäkin. Ehkä huomenna ne palaisivat, tai laskiaisena viimeistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä satoi juuri niin paljon lunta että meni hetkeksi usko kevääseen. Hassua miten sitä aina iloitseekin lumesta alkutalvesta, ja sitten tähän aikaan vuodesta toivoisi kaiken sulavan ja äkkiä;)

   Poista