torstai 10. tammikuuta 2013

keskeltä Nizza

 I don´t know where to begin, so here some photos from the middle of the journey. Photos from the streets of Nice France. We spent there just one day, and headed of course to the market.

I like to look at these pictures now, they are so full of light. That´s something i´m going to miss. It´s still so dark and grey here in the north. And i feel it in my mind and body.
I catched flu just when we came back, still a bit sick here. Looking at sunny photos from just few days back, and hoping to get stronger soon.
*
En tiedä mistä aloittaa. Reissussa poikettiin siellä ja täällä, nähtiin monenlaisia maisemia.
Aloitan siis keskeltä, Nizzan kaduilta. Niillä kaduilla pyörittiin vain päivä, ja poikettiin torille tietenkin. Mandariineja, leipää, sitruunoita ja kukkia.
Valoa ja värejä tulee ikävä. Ja niitä tuoreita hedelmiä, vihanneksia, kukkia. Kadunkulman leipomoa. Tuoretta ja hyvää leipää, huokeaa ja hyvää viiniä.

Nappasin jostain lentsun heti kotiuduttuamme. Nyt pärskin toipilaana ja katselen aurinkoisia kuvia, yritän palauttaa sen lämmön ja valon mieleeni ja kroppaani. Vahvemmaksi tästä.

6 kommenttia:

 1. Juuri tuollainen on Nizza! Kyl mää voisin sinnekin vielä mennä...kolmas kerta sitten toden sanoisi. Eka kerralla kun hurmaannuin, tokalla ihmettelin mihin hurmaannuin. Mutta valo ja lämpö ja kaikki herkut ja merikin, ja lyhyt matka minne vaan, onhan siinä jo syitä kyllin.
  Toivottavasti tautisi on nopeaa sorttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä muutama päivä mukavasti vierähtäisi. Ja lyhyt matka minne vaan rannikkokaupunkeihin, voi tehdä vaikka päiväretkiä. Ja niistä merenrannan pyöreistä kivistä tykkään, etenkin siitä äänestä kun aallot virtaa niiden välistä:)

   Poista
 2. Voi sinua, tirskis ja terveydeksi. Toivottavasti paranet pian. Usein käy noin, kun tulee reissusta, joku tauti iskee.

  Mutta onpa ihania kuvia ja valoa. En ole käynyt koskaan. Mutta enhän edes tiennyt, että matkasitte noin kauas. Kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi usein näin käy. Etenkin kun matkustaa lentäen. Tai no, miten vain. Aina kun ihmisiä on paljon liikkeellä eri paikoista samaan aikaan. Sellasta se nyt vaan on, kyllä tämä tästä taas:)

   Poista
 3. Inhottavat lentsut, kunpa siellä on jo parempi olo ja taudit taltutettu!!! Parane heti paikalla!!
  Ihana tunnelma kuvissa, valoa, tuoreita hedelmiä, kukkia ja vastapaistettua leipää, kuulostaa just parhaalta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempaan päin jo, mutta tulipa taas käytyä syvällä jossain. Tietääpähän käyneensä..

   Joo ja tänne kans niitä tuoreita hedelmiä ja kukkia ja leipää heti paikalla! Aurinko onneksi tänään onkin jo taivaalla:)

   Poista