lauantai 8. joulukuuta 2012

terveiset
 greetings from here. We spent few days in a little hut next to the water. It was beautiful, not too cold to make a little walk in the snowy forest. We made a fire in the stove, heated the sauna and enjoyed.
The river made nice sounds flowing by, playing with the ice.
We saw many birds which i can´t name in english, and got to know 3 otters! They were playing and chatting cheerfully by the water.
*
Kuvaterveisiä. Vietimme näissä maisemissa muutaman päivän. Oli huikean kaunista, sopivasti kylmää, takassa paloi tuli ja sauna lämpeni kuumaksi. Virtaan en uskaltanut kastaa edes varpaitani, mutta kuuntelin kuinka se solisi ja helkähteli jäitä vasten.
Tutustuttiin koskikaraan ja kolmeen iloiseen saukkoveijariin, ihasteltiin närhiä, ja taitavasti kiipeilevää tikkaa tuvan ikkunasta.

10 kommenttia:

 1. Kyllä onkin kaunista!!! Pääsisipä tuollaisiin maisemiin nyt just. Kaipaan ihan kauheasti kauneutta, pitänee paeta lehtien sivuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuolla oli kyllä ihan hirmu kaunista just nyt. uutta lunta satoi kaiken aikaa, puut oli kauniissa huurteessa, ja lintuja keikkui puiden oksilla. hyvää teki pieni retki.
   Aina sitä vaan miettii tuommosissa paikoissa käydessään, että osaisinkohan elää siellä..? mutta aika kaukana kaikesta oli tämä paikka..

   Poista
 2. How lovely! You're very lucky to live in such a beautiful part of the world.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank you, ita was really beautiful place we visited:)

   Poista
 3. Miten voi olla noin kaunista! Onnekkaita olette :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satuimme oikeaan aikaan oikeaan paikkaan;)

   Poista
 4. Onpa upean näköistä. Ihan karua ja erakkomaista. Minäkin viihtyisin tuolla vaikka viikon. Ja kuule, pulahtaisin varmaan sinne virtaankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin joo, viikon minäkin viihtyisin, ehkä jopa kaksi;)
   Mutta sinne virtaan ei mua saisi kyllä ennen kesää..

   Poista
  2. Mä just tässä suunnittelen taas avantouinnin uudelleen aloittamista. En vain tiedä, kenet pyytäisin kaveriksi. Aiemmin käytiin tytön kanssa. Mutta tämä nuorempi pakkaus ei kuulemma missään nimessä lähde avantoon.

   Poista
  3. mä kävin kerran avannossa, ei ollut mun juttu. mutta hyvä että tuli testattua:)
   toivottavasti kaveri löytyy, se on kuulemma oikein virkistävä harrastus!

   Poista