tiistai 4. joulukuuta 2012My beautiful calendar made by Jeanette, is soon going to be finished. In case i can´t have a new one for the new year, i will use this one again. I like all of those handprinted pictures so much.

Birdies have found the restaurant from our window cill. And Supergirl is having her own broccoli menu on the table. Can be that few of the crumbs found their way to her mouth too..
*
Jeanetten hieno kalenteri lähenee loppuaan. Ellen saa uutta, kaivan vanhat kalenterin sivut uudestaan esiin. Niin paljon tykkään noista käsinpainetuista kuvista.

Linnut ovat löytäneet ikkunalautaravintolan. Samat vanhat kaverit jotka ovat siinä käyneet jo monta vuotta. Tai siltä minusta ainakin tuntuu. Mistäs minä oikeastaan tiedän onko tintti sama vanha, vai joku aivan uusi.

Supertyttö maistelee parsakaalia. Tai no, murustelee..

11 kommenttia:

 1. Ihana parsakaalin murustelija♥

  Linnun ilmeestä näkee, että tämä lintulautaravintola on aivan loistava.
  Mietin just tänään että, apua kalenteri loppuu. Mitä nyt tehdään.
  Tykkään niin näistä kuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ravintolaan on jämähtänyt yksi pulska mustarastas. Käyn välillä vähän kopistelemassa ikkunaa että se tekisi tilaa toisillekin. Pienemmät eivät uskalla tulla niin kauan kuin tuo paksukainen istua mötjöttää tiskillä;)

   Poista
 2. Hyvän lintukuvan olet saanut napattua. Minä en ikinä ehdi. Mutta on aina kauhean suloista kun linnut käyvät kurkistamassa ikkunasta sisälle, tai siltä se ainakin minusta näyttää.
  Meillä meni nyt kaksi vuotta ilman seinäkalenteria kun en kivaa löytänyt. Ja nyt kun sitä ei ole ollut, tuntuu ihan hupsulta enää hankkiakaan....ja ennen sekin oli muka niin tärkeä. No taidemielessä kaikki on aina tärkeää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkulinnut onkin niin nopeita että harvoin niistä kuvaa ehtii nappaamaan.

   Meillä tuo kalenteri on kans ihan vaan kauniiden kuvien takia. Tai siis että näkeehän siitä nyt missä mennään, mutta mä menen päivissä muutenkin sekaisin. Ja sitten on oma pieni kalenteri mihin kirjoittelen menoja, kun muistaisin sitten katsoa edes sitä..

   Poista
 3. Lovely indoor time photos. Hope you keep yourselves warm.
  My father has his own restaurant too...and they use to enter the rooms when windows opened...no fear when hunger is bigger.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. These birds have also visited inside;) I try to keep windows close when they are eating..

   Poista
 4. On ne varmasti samat, se ainakin tuntuu mukavalta ajatella niin. Meilläkään ei ollut kalenteria tänä vuonna, kun en tykännyt mistään mitä näin, mutta tuo on hieno.

  Suloinen parsakaalityttö. Meidän vanhempi tyttö rakasti paljon vanhempana parsakaalia. Meillä oli sellainen sopimus, että se sai perjantai-iltaisin kokonaisen parsakaalin sänkyyn ja siellä se sai mutustaa parsakaalia ja lukea kirjoja niin myöhään kuin halusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei miten hauskaa, tulisipa tästäkin tytöstä tuommoinen parsakaalin mutustelija:) Vielä vähän maku tökkii, mutta eiköhän se siitä pikku hiljaa.

   Poista
 5. hey dear
  broccoli! yumyum!
  and the bird. so pretty...like that shot!
  jeanettes calendars are great indeed. would like to order one, but gotta keep a track of my coins these days! this one is fantastic, the dancing ice bear.

  love and snowy hugs to you, from across the sea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. There are many birds visiting this window cill at the moment. I like to look at them, and have tried to show them to H. too.

   Lots of greetings back! Nice to think you are now so near:)

   Poista
 6. loving this set of photos. your plants look lovely by the window!
  and i like that calendar a lot, crazy how fast we've seen all those pages...

  VastaaPoista