lauantai 1. joulukuuta 2012

let it snow


I know i know, soon you all will get enough of these snow-postings. But at the moment it´s just quite exciting. First "real" snow this year. LOTS of it. Everything white and pure and silent. Not too much traffic in the city, cause well, where would you go with a car when the streets are just full of snow. Skies or sledge would be better possibility.

Unfortunately i catched a bit cold on our walk yesterday. It was so so windy. Today i will stay inside, drinking tea..
*
Tiedetään, tämä on tätä uutuuden viehätystä. Ensimmäinen oikea lumi, ja nyt sitä jaksaa vielä ihastella ja ihmetellä ja kuvata. Mutta onpa sitä paljon! Yhdessä yössä ja yhdessä päivässä satanutta. Aika vaikuttavaa täytyy sanoa.
Kaikki on nyt niin pehmeää, valkoista ja hiljaista. Tykkään ihan hirveästi siitä miten kaupunki hiljenee tällaisen myräkän keskellä. Autolla on ihan turha yrittääkään minnekään, ratikat etenee hissuksiin, kävelijät tamppaavat kinttupolkuja kinoksiin.
On otettava ihan hissuksiin. Se tekee välillä hyvää.

Tänään taidan olla ihan hissuksiin kotona. Harmi etten ottanut kunnon kaulahuivia kävelylle mukaan. Nyt sitten niiskuttelen ja juon teetä. Talvi pääsi yllättämään..

16 kommenttia:

 1. Hieno myräkkä ja kuvat!!!
  Täällä ei vieläkään pihaustakaan lumesta. Luen lehdestä Helsingin lumitarinoita kaihoten. Hassua, miten voikin olla ikävä lumisadetta:)

  Me ollaan oltu kans koko viikko kipeenä, ei meinaa lähteä millään tämä ihme kurkkutauti.
  Parantavia ajatuksia sinne kans♥!!!

  VastaaPoista
 2. No nyt on kyllä ihan hassua että täällä etelämpänä on tämmöset nietokset, mutta siellä ei vielä mitään.
  Mä tykkään tästä lumesta nyt kovasti. Ja tiedän että jossain vaiheessa potkiskelen lumikasoja ja kaihoan vihreää nurmea. Mutta vasta sitten keväämmällä, ehkä. Sellaistahan se on.

  Mulla on kans nyt joku kurkkujuttu. Toisaalta kivaa kun en ole liian kipeenä. Täällä nyt sitten tissuttelen teetä ja hiihtelen pyjamassa. Toiset lähti taas tuonne tuiskuun. Saan hiihdellä hissuksiin ihan itekseni..

  VastaaPoista
 3. Huh! Teillä on siellä paljon enemmän lunta kuin meillä täällä. Vaikka kyllä täälläkin tuli parikymmentä senttiä ja maailma on ihanan valkoinen. Minäkin tykkään lumesta ja paljon. Paljon enemmän kuin vesisateesta. Tänään oli yli kolme tuntia ulkona ja oli kyllä vähän vilu.

  Upeita nuo kuvat, niin sekin piti sanoa. Ja että älä vaan tule enempää kipeäksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen kyllä jo selvästi paranemaan päin:) roimasti teetä ja auringonkukkahattu-uutetta, niillä pääsee jo pitkälle.

   Kyllä tuolla ulkona pidemmän päälle kylmä tulee. Kestää taas aikansa ennen kuin kylmään tottuu. Mutta paree tottua, tätähän se nyt sitten on, jokunen kuukausi eteenpäin..

   Poista
 4. Kaunis luminen Helsinki! Tännekin lumi tuli eilen,ihan yhdessä hujauksessa. Aamulla lunta oli jo nilkkoihin asti. Ja tosiaan,nyt sitä ihastellaan ja ihmetellään,kolaaminenkaan ei ärsyttänyt. Vielä:) Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne,parane pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kolattiin kans mattoparveke. Oli ainakin reiteen asti lunta (tai siis no minun mielestä..), sitä oli kiva tiputella alas. vielä;)
   Mukavaa sunnuntaita sinne myös!

   Poista
 5. Kaunis! It hasn't really snowed very much here yet. I'm hoping it will soon! And I hope you feel better!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I´m already feeling better, thank you. Lots of tea and echina force and staying warm:)
   Hopefully it snows soon there too!

   Poista
 6. Hope you are feeling better and tea moments make you ok.
  WOW! snow....here is only rain ...and a bit of cold...but just snow in high mountains...
  Snow photos are lovely, never enough

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. feeling better already, thank you:)
   And i must say i also appreciate snow more than rain..

   Poista
 7. Kerrankin teillä on enemmän kuin meillä, vaikka kyllä tuota täälläkin on ja lumiaura tuossa juuri piipittää (ja ärsyttää).
  Hyvä dokumentointi!
  Minä en ole vielä ennättänyt lumimaisemis kuvaamaan. Tänään oli kyllä Pispalan kohdalla niin kaunista, että silmiin sattui. Jää hohti vaaleanpunaisena kummallakin puolen harjua ja saaret huurteisen sinisinä. Olisikin päässyt kuvaamaan. Kotiin ehdittyäni sitten taas pimeää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kah, tänne rysähti tmmönen määrä aivan yllättäen. Mulla on fillarikin vielä pihassa kun epäuskoisena ajattelin että tuo tuosta vielä sulaa. Vaan eipä taida. Toivottavastikaan nyt enää, lunta mielummin kuin sitä loskaa..

   Ja niin on kyllä lyhyet päivät, mitään ehdi kuvaamaan päivänvalolla!

   Poista
 8. This snow makes me dream! It changes many things around us...

  VastaaPoista
 9. wow,
  that is a LOT of snow! wonderful!
  i will meet it tomorrow, unless it suddenly melts...

  love and hugs
  take care of your cold!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey you are soon in the North! I hope there is also snow for you. And i wish you beautiful days, enjoy!!! <3

   Poista