torstai 29. marraskuuta 2012

tämän päivän sääWeather report; snow. Welcome welcome, i hope it gets a bit brighter with you.
Just flowers on my window cill don´t look too happy. Sorry for that.

I put already some sunflower seeds for the birds. While writing this, i saw the first one having a breakfast there.
*
Säätiedotus; lunta. Minä tykkään, tekee hieman valoisammaksi tämän maan.
Talvi tosin taisi yllättää kukat ikkunalaudalla. Ne eivät näytä kovin iloisilta, anteeksi vain. Ensi keväänä sitten taas uusi yritys.

Laitoin linnuille kukkien viereen pientä purtavaa. Nyt kun tätä kirjoitan, katselen ensimmäistä talitintti-vierasta aamiaisella. Tervetuloa!

6 kommenttia:

 1. Voi, kunpa tännekin saatais edes vähän lunta. Pakkanen tuli -16astetta, mutta ei lunta. Olin unohtanut miltä tuntuu, kun otsa jäätyy matkalla bussipysäkille. Aina yhtä sykähdyttävä kokemus:)

  Lempeää torstaita sinne!!!  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaahhh, otsan jäätyminen. miten sen saattaakin aina unohtaa? en saanut otsaani vielä jäätymään, täällä oli ihan siedettävät astemäärät, mutta hupun täyteen lunta, ja siitä kauluksen alle kylmä vesinoro. se on kans jokavuotinen elämys;)

   Lempeää torstaita sinne myös, otsajäätymisestä huolimatta!

   Poista
 2. Oho, siellä noin isot määrät. Täällä vain pieni tomusokerikerros, joka kyllä riittäisi just hyvin. Tampereella ei ollut sitäkään, paljas maa. Mutta myrskyää kyllä nyt siihen malliin, että se luvattu lumimyrsky taitaa tehdä tuloaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisää on tullut koko päivän! nyt on jo mukavasti nuoskalunta keskustan kadut täynnä. lähdin hullu sinne vaunujen kanssa pärräämään, no, opinpahan kerrasta ettei kannata. potkiskelin niitä aikani eteenpäin, ja otin sitten ihan suosista ratikan.
   Lumimyrsky on ihan piristävä poikkeus (vielä näin alkutalvesta ainakin..) ja etenkin jos sitä saa ihailla kotona ikkunasta:)

   Poista
 3. catching up with your last posts! still love your blog a lot;
  cant believe you have snow already. i'm not looking forward for that. i like it somehow, but just for 1 day, and not when you have a big to do list of things outside :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank you so much Mieke, very nice to hear!
   we have even MORE snow today. and still more coming! i kind of like it now, especially when i don´t have too much to do outside. having a cup of coffee here next to me and just looking out from the windows;)

   Poista