tiistai 9. lokakuuta 2012


I thought that the photo of the day will be the first thing i want to take a photo of. Today it was this park corner on my way thru the city. Sun was shining still then. Now it´s raining again.. autumn..
*
Tämän päivän kuvan otin aamulla puistosta matkalla Punavuoreen. Silloin paistoi vielä aurinko.
Ajattelin, että tämä kuva päivässä-projekti voisi mennä niin, että se asia mistä ensimmäisenä päivässä haluan ottaa kuvan, on se päivän kuva. Tämä puiston kulma oli tänään se ensimmäinen vastaan tullut asia, jonka halusin kuvata. Niinpä se on nyt tässä.

Nyt taas sataa, mutta ei siitä sen enempää..

6 kommenttia:

 1. Tämä on hyvä projekti! Kiinnostavaa nähdä, mitä muut saavat päähänsä kuvata, silmiä on niin monenlaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei joo, sehän olis hauskaa jos muutkin innostuvat ideasta:) sama päivä, eri silmät ja kuvat!

   Poista
 2. Mä kuljen töihin läpi aika kivojen maisemien (jos viitsin hypätä pari pysäkkiä ennen pois), mutta harmikseni olen huomannut ettei kamera mahdu koskaan kassiin, niin paljon muuta tykötarvetta. Jonain päivänä vielä...vaikka lehdet näyttää jo lähteneen, että se niistä maisemistakin....lehdettömien puiden läpi näkyykin sitten jo kaikkea rumaa.

  Mä sitten tykkään verivaahteroista. Toki niistä tavallisistakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mähän en ole kantanut kameraa enää hetkeen aikaa mukanani, siis sitä ihan "oikeaa" kameraa. nappailen puhelimella aina ohimennessäni ja vasemmalla kädellä.. Aina on vaunut tai kantorepussa kaveri heilumassa, niin kuvailut jää vähän vähiin. Siksipä mä aattelinkin itseäni aktivoida tän "kuva päivässä"-projektin avulla;)

   Vaahteroista tykkään minäkin. etenkin näin syksyllä. Onneksi naapuritalon vaahtera työntyy meidänkin puolelle, näkee miten väri vaihtuu!

   Poista
 3. Hauska tuo kuva päivässä -idea. Minä olisin ottanut tämän päivän kuvan heti jokirannassa, kun aurinko paistoi aamulla niin upeasti. Eikä täällä satanut koko päivänä, jee!

  VastaaPoista
 4. Mä sain tuon kuvailemasi kuvan päähäni, hieno aamu!
  Täällä on tänään pilkistellyt aurinko taas. Kyllä se vaan on auringossa talsiessa ihan eri fiilis, ei voi mitään.

  VastaaPoista