sunnuntai 28. lokakuuta 2012
I made a walk with my camera since a long time. I went totally crazy because of the sun, we haven´t seen each others for a while! It gives so much energy.

I´m very happy about this sunday. I had quite a rough week. I was working with a play every day. Supergirl was not so pleased about it. But everything went fine, and it was also nice to work since a long time. Different, and exciting, even i was a bit worried about my little girl.
*
Kävelyllä pitkästä aikaa kameran kanssa. Räpsin summan mutikassa sinne ja tänne auringosta huumaantuneena.
Sellainen viikko takana että oksat pois. Lämmitysharjoituksia ja esityksiä näytelmästä jota viimeksi näyteltiin puoli vuotta sitten. Pieni ihminen protestoi poissaoloani. Tuntui kurjalta, ja hurjalta. Olla taas töissä. Mutta kaikki meni hyvin. Niin kotona kuin teatterillakin.

Mutta että tuo aurinko tekee ihmeitä. Energiaaaa!

10 kommenttia:

 1. Dear Outi,
  yes, the split of mothers is heavy sometimes...
  And you've enjoyed the sun! Beautiful images!

  Best,
  Ariane.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yes it is, now i understand it:)
   sunshine for you too!

   Poista
 2. Mutta selviydyit! No selvä se tietysti oli että selviydyit, mutta minun puolestani saat silti onnitella itseäsi. Minä en kyllä olisi kyennyt ikinä muistamaan noin pienen äitinä vuorosanoja, olin ihan töttöröö maailman isoimpien silmäpussieni kanssa.
  Toivottavasti tämä viikko on keveämpi, siellä ja täällä.

  VastaaPoista
 3. selviydyin! ja kyllä viikkoon mahtui paljon iloa ja yllätyksiäkin. mutta työmäärältään en ehkä kovin montaa tällaista viikkoa enää kaipaa tässä vaiheessa..kun tuo muistikin vielä pätkii;)

  VastaaPoista
 4. Varmaan rankkaa. Tästä olikin puhetta. Mutta selviydyit, mahtavaa :) Minulla ei ole selityksenä edes pientä lasta ja silti muisti pätkii. Ketäköhän voisin syyttää....aurinko meni täällä jo harmaan vaipan taakse, toivottavasti siellä vielä paistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullakin on aina muisti pätkinyt. Tai sanotaan että se on kovin valikoiva. Jos pitää muistaa repliikit, unohdan kaikki arkiasiat, ja toisin päin;)

   Poista
 5. hey dear,
  so does that mean that you are back on stage? performing? and what about the application, how did it go?

  love and hugs
  nice sunny pics
  and the man and the supergirl aswell, greetings!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. We have some more plays of that play which we made already a year ago, last time it was going on in the spring. Today i go again, and few more times still...
   Application i took today to the office, and it takes 4 months until we know if we got some support or not. Thumbs up!

   Love and hugs for you tooooo <3

   Poista
 6. Ihanaa, että kaikki meni hyvin♥
  Ihan mahtava juttu!!!
  Pieni on niin ihana.

  Minä muistan, kun oma tyttöni viime syksynä protestoi raivokkaasti päiväkotiin menoa. Nyt hän protestoi, kun sieltä pitäisi lähteä kotiin. Ei elämää ilman pientä protestia:)  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin meni. Mutta mä kyllä stressasin (stressaan..) noista ilta poissaoloista ihan liikaa. En voi sille mitään.. Ehkä ajna myötä..

   Hyvä kuulla että sun tyttö viihtyy niin hyvin päiväkodissa! Niin se taitaa mennä että muutokset aina hämmentää ja aiheuttaa protestia, mutta kyllä kaikki sitten kuitenkin hyvin menee:)

   Poista