sunnuntai 7. lokakuuta 2012


I don´t have so much for the blog at the moment. Nor for taking photos. So i thought kind of "a photo in a day"-thing.
This is my photo of today.

Have a sunny sunday!
*
Tuntuu ettei juuri nyt ole oikein aikaa blogille. Ajattelin tämmöistä "kuva päivässä"-meininkiä, ihan itsellenikin. Että ottaisin jonkun kuvan joka päivä. Etten ihan unohtaisi. Jotain. Mitähän sitä nyt tällä kertaa unohtaisi.. unohtelen näinä päivinä kaikenlaista..
Tässä on nyt tämän päivän kuva.

Kaunista sunnuntaita!

5 kommenttia:

 1. beautiful picture on a beautiful Sunday. like your world here. translates what you write and it is lovely to read. although it always get a little funny when translating..it always get so in a very artistic way translating blogs from Finland..

  hugs, Lycke

  VastaaPoista
 2. Mulla on taas nyt niin löllönlöö-olo, että pyörin täällä blogeissa, pitkästä aikaa.
  Kuva päivässä on hyvä. Mulla meni koko viime viikko (arkipäivät) ottamatta kuvan kuvaa, tälläinen on ihan uutta ja outoa. Yleensä olen ottanut vähintään sen kuvan pävässä. Maiseman vaihdoksen tarve, mitäs näitä samoja kuvia ottelemaan.

  VastaaPoista
 3. Täällä vähän sama juttu,aikaa ei tunnu riittävän mihinkään...onneksi nyt välillä ehtii tänne käymään:) Kuva päivässä on minustakin hyvä - minäkin yritän aina ottaa edes yhden kuvan päivässä (yleensä Ellistä kun hän kasvaa nyt niin nopeasti..).

  VastaaPoista
 4. Kuva päivässä on hyvä. Olen joskus miettinyt samaa, jos laittaisi joka päivä yhden kuvan tänne. Jospa niin syntyisi jotain uutta näkökulmaa tähän hommaan. En tiedä. Minulla on kuvaaminen jäänyt kans vähemmälle viime aikoina. Jotain piristystä tarttis.
  Lempeää viikkoa sinne♥

  VastaaPoista
 5. nice idea!
  makes me feel like going on a trip...with a light backpack!

  love and hugs

  VastaaPoista