perjantai 14. syyskuuta 2012

tuolla ja takaisinLately i have woken up in here. That´s the sea there in the pictures, we were on an island. Living upstairs of a village shop.
We made walks in the woods, found lots of mushrooms, berries, big and small trees. We have been walking among the one and only village street, and talking with everybody passing by.
And now we are sleeping.
*
Olen herännyt viime aamuina täältä. Se on meri tuo vesi tuossa. Me ollaan oltu saaressa, asuttu kaupan yläkerrassa. Kävelty metsässä, ihmetelty isoja puita ja pieniä puita, törmäilty tatteihin ja suppilovahveroihin, ja kannettu niitä kotiin asti.
Ollaan kiipeilty kallioilla, syöty naapurin omenoita, ja juteltu kylänraitilla joka ainoan vastaantulijan kanssa.
Ja nyt me nukutaan.

8 kommenttia:

 1. Kivalta kuulostaa! Hieno sumu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sumu on useimmiten hieno, merellä varsinkin:)

   Poista
 2. Ihanaa elämää siellä. Ja sumu on aina niin kaunista. Täällä ei ole vielä ollut kunnon sumua.
  Ja hienon kortinkin sain, tosi hienon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei siellä! oon huomannut että meren äärellä on usein sumuista, varsinkin näin syksyllä. pitää vaan olla tarpeeks aikaisin ylhäällä. aikaisemmin en ole ollut, mutta nyt on joku joka pitää huolen siitä että herään aamuvarhain sumuja katselemaan;)

   Poista
 3. Kaunista!!!
  Tuollainen elämä tekee hyvää, isot ja pienet puut, kiipeily ja kaikki. Olisipa ihana karata hetkeksi saarelle.
  Meillä oli täällä yksi hieno sumu. Huvitti, kun ensimmäinen ajatukseni oli: voi ei kamera jäi kotiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se aina hyvää tekee. tosin S. vilustui reissussa ja makaa nyt kuumeessa.. että ei se ehkä ihan aina hyvää tee..
   Mulla on aika usein välähtänyt tuo ajatus mielessä, että voi ei jäi kamera kotiin! Mutta se on tosiaan joskus ihan hyväkin että jää kamera kotiin, ja voi nauttia sumuista ja muista ihan muuten vaan.

   Poista
 4. Voi miten ihanaa. Saarielämä on sellainen mun haave, en ole kylläkään koskaan asunut saaressa paria viikkoa pidempään. Ehkä siitä karisisi romantiikka marraskuussa...en kyllä usko siltikään. Luulen, että saari ja minä tulisimme juttuun. Mutta kurjaa, jos saitte saariflunssan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niin, sitä min'kin mietin että mitenköhän sitten marraskuussa.. mutta ehkä siinä on sellasta rososta romantiikkaa siinäkin ajassa saaristossa? mutta on siellä aivan omat haasteensa, ja niin moni asia on riippuvainen keleistä. että miten ja minne esimerkiksi pääsee lähtemään, onko kova tuuli, sade vai mikä..

   Poista