tiistai 18. syyskuuta 2012


The sun is peeking from the windows. I appreciate these kind of autumn days when it´s still sunny and warm.
I should start cleaning. I´m thinking too much about cleaning. First i make a cup of good coffee. Tiny one is sleeping.
Everything is good right now.
*
Aurinko pilkahtelee. Yritän olla ajattelematta että tämä on "niitä viimeisiä päiviä" kun voi vielä huolettomana huidella tennareissa.
Jonkun pitäisi siivota. Mietin liikaa siivoamista. Keitän mielummin kahvit, saatan ehtiä juomaan kupillisen kaikessa rauhassa. Miten lepohetkiin aina liittyykin kahvi? Tai hyvä tee. Kahvi ja sanomalehti.
Nyt on hyvä tässä.

19 kommenttia:

 1. Täällä pilkahtelee myös. Viime yönä oli hurja myrsky, heräsin monta kertaa, oli kuin katto olisi lähtenyt lentoon.

  Voi, minäkään en tahtoisi luopua vielä tennareista, enkä vetää monta kerrosta vaatetta päälle.

  Kauniita asioita kuvassa!!!
  Ihanaa kahvihetkeä, nähdään pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meille se myrsky ehti viime yöksi. sitä oli jotenkin hirmuisen rauhoittava kuunnella. vaikka meilläkin katto paukkuu ja kolisee.

   en oo luopunut vielä(kään) tennareista, vaikka nyt taitaa olla parasta vetää kumpparit jalkaan, jos ulos aikoo. toisaalta en tiedä miksi aikoisin, vettä sataa kaatamalla..
   Voi nähdään pian jooo!!

   Poista
 2. ihana kuva.
  älä mieti siivoamista. joo, kahvi kuuluu niihin Hetkiin.
  mä olen työhuoneella, ihmettelen kaikenlaista, mutta kahvia en voi keittää. nykyään juon sitten iltapäivällä, kun mennään kotiin.

  "Nyt on hyvä tässä" on parasta mitä voi olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. miksi ihmeessä sitä siivoamista pitääkin aina ajatella? ehkä siksi kun tulee oltua nykyään niin paljon kotona. enkä muuten edes siivonnut, vaikka mietinkin..

   Poista
 3. ai niin, mä kuljen vielä kiinantossuissa. tuntuu, että niissä kummastuneita katseita. ne myös kastuu kun kävelee ruohikon poikki.

  VastaaPoista
 4. apua, pakko lisätä vielä, vaikka tuo sanatunnistus on ihan kamalaa! niissä tossuissa ei (kai) ole kummastuneita katseita, mutta mä saan sellaisia, kun kuljen niin vuodenaikaan epäsopivissa kengissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei kai sitä voi varmaksi tietää vaikka kiinantossuilla oliskin kummastuneita katseita..

   mä näin tänään 3 vanhempaa rouvaa kaupungilla. niillä oli kaikilla vielä nilkkasukat ja sandaalit:)

   Poista
 5. I should start cleaning...I think is my phrase every saturday morning...and it is imposible...I always find something to do outside..need to be out a bit more...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. i´m still just thinking of it. maybe tomorrow;)

   Poista
 6. Täälläkin myrskysi eilen ja yöllä, tykkään kuunnella kun hormissa kunnolla vinkuu ja pauhuu. Kun ei enää tarvitse pelätä ukkosta.
  Juuri katselin töistä tullessa bussin ikkunasta; siellä kulki monta paljasta säärtä kesätossuissa ja valkoista kesävaatetta ja kaikennäköistä trikoo capri-housua vielä näki. Ehkä jotkut on tosi kuumaverisiä, mutta minulle tulee kylmä kun katselen.
  Siivousta, juu ei. Mulla menee siivoamiseen koko viikonloppu, ja silti tuntuu ettei edes tule siistiä. Liian iso talo, siltä kantilta katsoen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minäkin tykkään kuunnella tuulia ja sateita. nyt taas sataa ja kohisee katoilla ja kaduilla oikein kunnolla.

   sandaalit on jo laitettu narikkaan, mutta tennareilla kuljen vielä (toivottavasti) pitkään. ja villasta pitää olla pian yllä, en tarkene minäkään syyspuhureilla kesävaatteissa. tekis mieli jotain uutta syysvillatakkia..

   Meillähän on muuten ihan tosi pieni koti, mutta silti en inspiroidu siivoamisesta. tai no, joskus, todella harvoin, se voi olla ihan terapeuttistakin..

   Poista
 7. Minäkin lipitän mielummin teetä (ja syön suklaata:)) kuin siivoan,se on mukavampaa:) Vaan tänään kyllä imuroin nopeasti ja siitä tuli hyvä,reipas mieli. Nyt voi sitten hetken olla miettimättä siivoamista,sillä minäkin mietin sitä ihan liikaa - siis että noikin pitäisi järjestää ja tuo kasa käydä läpi ja ikkunat pestä ja niin edelleen..imuroinnilla sai hetken mielenrauhan. Ja onhan se kiva kun hetken on siistiä - tai siis oli. Nyt kissa ja koirat ovat riehuneet matot rullalle ja isosisko sekoittanut kaikki lelunsa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ne kaikenmaailman kasat, niitä meilläkin on joka nurkassa ja pöydillä. ne on keikkein haastavimpia. kun ei niistä aina tiedä että mihin ne kuuluu. sitten niitä siirtelee sinne ja tänne ja toivoo että ne jotenkin itsekseen häviäisi häiritsemästä..

   Poista
 8. Tarttis tiskata.

  Otan kuitenkin kupin teetä (ensin, uskottelen itselleni, tiskaan sitten teen jälkeen. Haha.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä otin kans tähän just kupin teetä. mulla on ystävältä saatua Tulsi-teetä. en edes tiedä mikä yrtti se tulsi oikein on, mutta hyvää on tee:)

   Poista
 9. Tarttis tehdä vaikka mitä. Ainakin pitäisi etsiä syysvaatteet näiden kesävaatteiden tilalle. Vaikka tänäänkin oli päivällä lämmin, niin illalla satoi ja tuuli. En osaa oikein ikinä pukeutua oikein.

  Tennaereista yritin tänään luopua ja heti tuli kamalat rakot jalkaan. Siirryn siis takaisin tennareihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tarttis tarttis. kirjoittelen aina listoja siitä mitä tarttis tehdä. kun saan jonkun tehtyä, vedän viivan yli. se helpottaa hetkeksi.

   Tennareissa on hyvä talsia! tosin kohta taidan vaihtaa kumppareihin. vettä tulee kuin aisaa. puhallan kumiveneen ja soudan täältä kauppatorille..

   Poista
 10. nice that all is good. i like this photo, and a man with a piano too. nice to have met the people from the photos, some of them at least...
  those are called sopps i think in swedish. now i cant remember which one even though i just learned it.
  quite tricky with mushrooms. they look so alike, many of them.
  anyhow.
  hugs for now

  VastaaPoista
 11. Tänään kastui tennarinkärjet, mutta onneksi olin silloin jo matkalla kotiin. Syksy on kyllä tervetullut :) Mukavia kahvihetkiä!

  VastaaPoista