maanantai 27. elokuuta 2012

niitänäitä
We spent the weekend in our tiny hut by the sea. It´s very cosy there. We have no electricity, so now when the evenings start to get darker, we light up many candles.
It´s a feeling of autumn already. Even the benches and trees in the park had got some wool on them..
*
Ollaan mittailtu taas merenrantaa aamu- ja ilathämärässä. Pimenevissä illoissa sytytelty kynttilöitä, meillä kun ei ole sähköä siellä pienessä talossa. Syöty sieniä ja mansikkahilloa, valvottu ja hieman nukuttukin. Mietitty sellaistakin asiaa kuin joulu. Ihan kamalaa, mutta se kai tulee ennemmin kuin taas huomataan, ja pitäisi laatia jonkinlainen suunnitelma..
Niin, ja puiston puut ja penkit oli saaneet ylleen villavaatetta. Kai sekin jotain syksyn tulosta kertoo.

7 kommenttia:

 1. Ihailen kaikkia lankoja!
  Ja Joulu, se lähestyy taas. Voisin kyllä ensin vaan keskittyä syksyyn, onneksi ei tarvi olla töissä sisustuslehdessä ja vääntää kesällä joulunumeroita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. langat on kauniita, värit on ihania. mutta yhtäkään puuta ei oltais koristeltu mun kärsivällisyydellä;) todella taidokkaita ja isoja töitä.

   ja huh, joulun ajatteleminen kesällä tekis kyllä tiukkaa..

   Poista
 2. Nuo tupsut, niin hauskat! Tytölläni oli viime syksynä kauhea tupsuvillitys, hän teki niitä monta päivässä. Missähän lie nyt...
  En juurikaan kestä kuulla tuota j-sanaa, saati ajatella sitä. Mutta myönnettävä on, että täälläkin oli jo kuukausi sitten kova jouluvääntö. Aioimme varata matkan, mutta eräät pistivät hanttiin oikein kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä olen yrittänyt kans tehdä tupsuja, mutta niistä tulee aina aivan liian isoja. tiedä sitten mihin niitä laittaisi..yritin pipoon, mutta näyttivät niin jättiläismäisiltä että eeii.

   j-sanan ajatteleminen aiheuttaa täälläkin väristyksiä. lähtisin niin mielelläni jonnekin reissuun kauas pois j:n ulottuvilta, mutta nyt kun on pieni H on ajateltava asiaa vähän uusiksi. huokaus..

   Poista
 3. Telkkarissa en teitä sentään nähnyt, mutta nuo puut kylläkin. Aika hauska idea, jäävät kuulemma kuukaudeksi paikoilleen, joten ehkä ehdin nähdä ne.

  Apua, joulu! Pitääkö sitä ajatella jo nyt..no, meillä on aika selvät sävelet, ollaan kaiketi täällä, joten siinä mielessä sitä ei liene tarvis ajatella vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. puut oli hauskat ja värikkäät. saisivat minun puolestani jäädä pidemmäksikin aikaa. miksiköhän muuten aina pitää olla joku aikaraja?

   eikä ajatella joulua vielä! ei ainakaan liikaa.. ihan hullua. onhan tässä vielä lämmintä syksyä paljon ja mukavasti edessä;)

   Poista
 4. I think a weekend without electricity in the middle of nowhere is a perfect plan to relax, enjoy nature and friends.
  This is something imposible here...
  Miss the silence I discovered just over there...
  No autumn yet here...enjoying a bit last summer days

  VastaaPoista