keskiviikko 15. elokuuta 2012

kaikenlaistaI´m making a tent for the tiny one. Looks like she likes to sleep in the tent. Which i can totally understand. I also like tents. I´m dreaming about yurt. That would be a beautiful place to live. I guess. Should ask from some nomads.

S. baked a chocolate cake. We ate the whole cake, just the two of us.
It´s already mid August and i haven´t shown the calendar yet, here it comes!
*
Työn alla teltta pienelle. Etenee hitaasti, mutta mikäs kiire tässä, ja puolivalmiissakin teltassa tuntuu uni maistuvan. Tykkään teltoista. Mekin nukumme eräänlaisessa teltassa. Voisin kuvitella muuttavani telttaan, ehkä hieman isompaan sellaiseen, jurttaan. Mentäisiin minne mentäisiin teltta kainalossa. Viivyttäisiin miten viivyttäisiin, ja kun aika tulisi, nyhdettäisiin teltan kepit maasta ja jatkettaisiin matkaa.
Tiedä sitten tulisiko seiniä ikävä, mihin sitä muuten ripustaisi taulut.

Ei jaksettu laittaa ruokaa. S. leipoi suklaakakun. Se lässähti uunissa, joten kostoksi syötiin koko kakku. Kahteen pekkaan. (kumma sanonta tuokin; kahteen pekkaan.)

11 kommenttia:

 1. Minäkin tahdon tuollaiseen telttaan nukkumaan, just nyt heti.

  Noin muuten mun kaikissa telttamuistoissa teltta haisee inhalle puolimärälle ja sellaiselle kumin ja muovin yhdistelmälle, jota en kestä, vaikka kangastelttoja ovatkin olleet.
  Sellainen käpy selän alla-henkinen retki (ilman draamaa) olisi silti kiva. Tai telttailla jossain Saharassa. Siis jokin jurtta ja itämainen matto lattiaksi. Joo sellainen käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tervetuloa! paitsi että taidat olla hieman liian iso tuohon telttaan;)

   mä en myöskään tykkää märistä teltoista. olen joskus festareilla nukkunut lätäkössä, teltassa. se ei ollut hauskaa. mutta sellaisen isomman teltan itämaisen maton ottaisin minäkin sinne jurttaan. siinä kamiinan vieressä olisi sitten mukava käärityä mattoon ja ottaa nokoset:)

   Poista
 2. Minäkin tykkään teltoista, majoistakin tykkään ja jurtista. Meillä on usein kaikenlaisia telttamajaviritelmiä ympäri taloa.
  Jurtasta tulee mieleen hurjan hieno dokumentti nimeltään Itkevä Kameli, joka tuli muutama vuosi sitten Teemalta.

  Ihana pieni teltassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. majat ja telttaviritelmät on kivoja. ne on jotenkin enemmän ihmisen kokoisia kuin suuret lukaalit. tjah, missään lukaaleissa ikinä ole juuri majaillutkaan, joten kokemusta siltä saralta on vähäisesti;)

   en oo nähnytkään tuota dokumenttia, mutta kuulostaa kiinnostavalta. vaikkakin ehkä myös surulliselta? jos se kameli kerran itkee..?

   Poista
 3. I know people how is trying to live in one yurt...dreams can be true ;)
  And about chocolate cakes...it is imposible not to eat them all...
  Love the calendar...beautiful two colours...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. we made today a new chocolate cake. there is something left. so far.. but not maybe too long any more;)

   Poista
 4. :) Minäkin olen haaveillut metsäläiselämästä, että kulkisin vaan metsissä ja nukkuisin missä sattuu. Ehkä sitä tällaisen hektisen elämän vastapainoksi toivoo sellaista. Luin pariskunnasta, joka vietti koko vuoden Lapissa, niillä taisi olla jurtta. Tai sitten se oli tiipii. Ihmeellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinhän sitä aina haaveilee, ja aina jostain sellaisesta mikä toisi vastapainoa sen hetkiseen elämään. kun on kotona, kaipaa reissuun, ja reissussa tulee sitten aina jossain vaiheessa se koti-ikävä;)
   Mutta olishan se joskus hauska kokeilla jurttaelämää!

   Poista
 5. hey outi,
  thank you so much for your email, i will get back to you!
  did i tell you my friends live in a for a work build yurts? i love them! they are amazing, organic shaped homes. i can show you some photos if you like it.
  will you build one perhaps?


  oh she is so sweet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. i don´t remember if i have seen your friends yurt, but it sounds very interesting!
   who knows, maybe one day we will build up one;)

   Poista
 6. she sleeps very peaceful in her tent

  bellefleurdelis.blogspot.com

  VastaaPoista