tiistai 21. elokuuta 2012

kahvipäivä

It was a very nice experience to have a café for a one day. The weather was not the best, but still we had customers, and it was fun.
We might do this another time too. Although, the next time i have to remember not to eat so much pulla and cake myself..
*
Kahvilaa oli kiva leikkiä päivän ajan. Ihmisiä tuli ja meni, juteltiin ja kahviteltiin, väliin hieman satoi, muttei sekään haitannut.
Mietittiin että tämän voisi tehdä toistekin. Mutta ensi kerralla syön itse vähemmän pullaa ja kakkua..

13 kommenttia:

 1. Miten ihana kahvila! Ensi kerralla toivottavasti pääsen piipahtamaan ja auttamaan syömisessä. Nyt alkoi tietenkin tehdä mieli pullaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ilman muuta! tervetuloa pullaa syömään:)

   Poista
 2. Herkullisen näköisiä muffinseja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, kyllä ne hyvin maistuivatkin. niin minulle kuin muillekin..

   Poista
 3. No olisittepa olleet lähempänä niin olisin tullut pullalle ilman muuta!

  VastaaPoista
 4. Minä melkein hyppäsin eilen junaan ja pläjäytin pullillesi, mutta eipäs nämä aikataulut nyt oikein sallineet kun toisen kerran ajatteli. Mutta superkiva juttu. Ehkä tääkin vielä joskus pääsee näille apajille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi olispa ollut hauskaa jos olisit pläjäyttänyt tänne! tosin tänne saat kyllä pläjäyttää ihan millon vaan, oli pullapäivä tai ei:)

   Poista
 5. Oi, teillä oli kahvila!! Ihan mahtavaa. Jospa olisin ollut siellä :) Näyttää just hyvältä nimittäin. Tosin söin nytkin niin paljon kakkuja ja kaikkea hyvää, että olin melkein huonovointinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "ei makeaa mahan täydeltä", hah hah, kuka tuommosen sanonnan edes keksi?! makeaa ja nimenomaan mahantäydeltä tuli vedettyä täälläkin;)

   Poista
 6. Voi, että kun olisin halunnut tulla kans!!!
  Leikittelin ajatuksella, että hyppäisin yöjunaan.
  Näyttää niin kivalta kaikki siellä. Hauska miettiä, mitä itse tarjoaisi. Kakkuja ehkä:)
  Ens kerralla tulen aivan varmasti!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meidän täytyy ehdottomasti siis pistää kahvila pystyyn uudestaankin:) ja sellanen kahvila olsikin kiva jossa olis kaikenlaisia erilaisia kakkuja!

   Poista