maanantai 6. elokuuta 2012

*^¨^¨^*
Tja, i have a To do-list on my table, but i would rather just read a book now, and plan trips to somewhere.
*
Olishan sitä kaikenlaista tekemistä, mutta mieluiten lukisin vain kirjaa ja miettisin retkiä, jonnekin.

8 kommenttia:

 1. Haa, niin minäkin :) Ja Kleinbussista olen haaveillut viimeiset puoli vuotta. Ei kai tuo ole teidän ihanuus? Olisi niin nastaa omistaa tuollainen ja hurauttaa millon mihinkin retkelle, sanoo juuri eilen retkeltä palannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! no ei ole meidän ihanuus tuo, olisikin:) vaikkei se enää taida olla niin ekologinen, syönee jonnin verran bensaa tuommonen. mutta olishan sillä hieno rymistellä menemään, meillä ja muualla.

   Meillä on kans tiedossa ainakin yksi pieni retki pian kohta, ja toista pidempää suunnitellaan. suunnitteleminen on aina puolet sitä reissaamisen iloa!

   Poista
  2. Kuulostaa kivalta, retket siis ja niiden suunnittelukin. Totta, tuollainen ihanuus ei ole ekologinen. Kamalaa, kun aina joutuu tasapainottelemaan estetiikan ja ekologisuuden välillä. Tai ei nyt aina...olen vähän kova liioittelemaan.

   Poista
 2. Jossain tv-mainoksessa paasataan, että "soittamalla tähän numeroon saat Ilpo Kaikkosen Kleinbussin". Tekisi mieleni soittaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ahaa? no joo jos johonkin numeroon soittmalla saisi Kleinbussin, niin minäkin soittaisin;)

   Poista
 3. Sama juttu täällä. Pitäis siivota ja hoitaa kaikkia vähän tylsiä velvollisuuksia. Ulkona on +8astetta "lämpöä", kova tuuli ja vihmova sade.
  Haluan rahat takaisin tästä kesästä.
  Haaveilen retkestä vähän kauemmas tai sit hyvässä seurassa jonnekin lähemmäs:)

  VastaaPoista
 4. uh huh, vai että +8.. täällä on sentään edes sen 10 astetta enemmän;) mutta onhan tämä ollut aika hullunkurinen kesä säiden suhteen. viimeksi majalla ollessamme istuttiin iltaa ulkona villapaitoihin käärityneenä, ja mietittiin että nyt on kesä. ja me villapaidoissa..
  Retkiä täytyy suunnitella, se pitää mielen virkeänä:)

  VastaaPoista
 5. so read a book!
  the to do list will still be there afterwards! it wont run away.. :)

  hugs

  VastaaPoista