torstai 28. kesäkuuta 2012

sunshine-rain
Rain sunshine rain sunshine, those clouds can´t decide what they want. I have fun while taking photos of the puddles. And flowers of course. They for sure like the rain.
Yesterday we had the first real thunder storm here, kaboom!
Today i got very nice post.
*
Sataa paistaa sataa paistaa, taivas ei osaa päättää. Kuvaan lätäköitä ohikulkiessani. Ja puiston kukkia. Ne ainakin pitävät sateesta.
Kesän ensimmäinen ukkonen oli eilen. Bu-bum!
Tänään sain kaunista postia. Siitä tulee niin hyvälle mielelle.

4 kommenttia:

 1. Ei todellakaan osaa! Joka päivä sataa paistaa sataa paistaa. Olin tänään siellä Helsigissä ja kyllä satoi, kahteen otteeseen ja sitten taas paistoi. Ihan hassua.

  Aika jänniä kuvia, tuli ihan jostain syystä 60-lukufiilis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nyt taas paistaa ja tuuli on puhkunut orvokit ikkunalaudalla ihan läsään. ehkä tää on nyt sitä kesää sitten kun sataa ja paistaa ja tuulee ja ukkostaa..

   Kuvat on taas puhelimella räpsitty, sillä saa hassuja värejä:)

   Poista
 2. Ukkonen, hui. Ainoa hyvä puoli kylmässä kesässä ettei ukkosta. Olen pelkuri tässä talossa, kivitalossa en pelkää.

  Täällä ei kunnolla sadakaan, sellaisia ripsiviä kuuroja ja nekin tulee aina just kun saan pyykit narulle. Tänään mieliala kuitenkin parempaan päin. En raaskinut silti maistaa vielä sellaisia yksiä tosi kauniita suklaita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä jotenkin tykkään ukkosesta. olettaen tietysti että olen jossain turvassa sitä ihastelemassa ja kauhistelemassa;) Meillä päin on väliin tosi hurjia ukkosia, tässä meren äärellä kaikuu komeasti kun rupeaa kunnolla jyrisemään ja paukkumaan.

   Mulla on joskus pyykit roikkuneet pidempäänkin narulla kun ne on väliin kastuneet, sitten kuivuneet auringossa, ja sitten taas..

   Poista