lauantai 23. kesäkuuta 2012

midsummerSo there it went, midsummer night. We went by the sea to the little house, we took some friends along, had good food and sat next to the fire, listened to the birds and the sea, and watched the sun going nearly down.

That first photo i took about 1 am when i went to bed with the tiny one. That was the most darkest moment on that night.
That second photo i took 4 hours later when i got up, sun was already high up.

It´s beautiful with this summer light, i must say. Once again.
*
No niin, sinne se sitten meni, juhannus. En ehtinyt ottaa edes kuvia. Eipä sillä, ei ollut kameraakaan mukana. Oli vain maja merenrannalla, joukko aikuisia ja lapsia, raparperipiirakkaa, soijanakkeja, ruislimppua, koivuklapeja, uikkareita, ötököitä, aurinkoa, lintuja ja meren hiljaista keinuntaa.

Ensimmäisen kuvan otin kun menin nukkumaan pienen kanssa, toisen kun heräsin. Välissä 4 tuntia ja muutama herätys.

On tämä kaunista. Kesä.

15 kommenttia:

 1. Kylläpä näyttää kivalta ja raikkaalta tuo mariverho ikkunassa, näen sen nyt ihan uudella tavalla.
  Juhannus täällä oli vähemmän humuisa, piti olla humua mutta ei ollutkaan, hyvä näin, vaikka vaikeimman kautta se meni. Kuvasaaliini on vähäinen ja ankeanlainen, eilen ei huvittanut, tänään ei enää aurinkoa eikä lämpöäkään. Sadeviikko edessä. Kuullostanko nyt jotenkin ankeelta...kyllä se vaan niin on, että nyt olisi auringon ja lämmön aika sekä tarve.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on muutama marikangas, jotka nähdessäni olen marssinut suoraan kauppaan ja kaivanut rahat vaikka kiven alta. tuo kangas oli yksi sellainen joka vaan oli "pakko saada". sitä paitsi se sopii kuin nenä päähän tuonne pieneen majaan.

   Onko nyt tosiaan koko viikko sadetta tiedossa..? Kyllä sais alkaa jo paistamaan ja paahtamaan...sitä tässä nyt on odotettu. kyllä se on niin ihmelääkettä mielelle se valo. ja lämpö kans. valoa ja lämpöä tänne ja sassiin!

   Poista
 2. Someday I really want to travel up there and see all this light late at night! Must be amazing.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ihanalta juhannukselta!

  Meillä oli eilen niin kaunis kesäpäivä. Syreenitkin kukkivat vihdoin.
  Nyt aurinko on piilossa. Kunpa saisi nauttia lämmöstä ja auringosta hieman enemmän. Kovin harvassa ovat olleet todella lempeät kesäpäivät.

  Minäkin tykkään verhosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhannus oli oikein mukava, vaikka etukäteen hieman jännitinkin että miten kaikki sujuu. sujui hyvin. pieni nukkui paremmin kuin kotona, liekö ulko-ja meri-ilmalla ollut osuutta asiaan.

   Valoa ja lämpöä kaivataan täälläkin. taivas on nyt harmaa ja mittarissa +15. aurinko auttaa kyllä jaksamaan. pistän sitä tilaukseen koko porukalle.

   Poista
 4. Ei onneksi aina tarvi kuvia. Ja nuo jotka otit kertovat jo paljon. Ihania!
  Muiden juhannuksista on niin kivaa lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin minäkin mietin, ettei aina kaikkea tarvitse kuvata. vaikka sitten saattaa jäökikäteen joskus harmittaakin, että voi miksen ottanut kameraa.. nykyään puhelimissakin on ihan ok kamerat, saa ainakin jotain taltioitua. jos siis on ihan pakko;)

   Poista
 5. looks like a beautiful way of experiencing it. in a quiet place with only nature around. i miss the nordic lights, i do i do id o! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. you should come and see the light! it´s now the best time, as you know..
   <3

   Poista
 6. beautiful blog you have here :)
  greetings !

  VastaaPoista
 7. Mun ihanaan yllätykseen kuului ihanien ihmisten lisäksi myös tuota kangasta, en voinut uskoa silmiäni, kun olin juuri sen täällä blogissasi nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehei, sehän vasta oli hauska yllätys:)

   Poista
 8. Voi että, tuo teidän maja on kyllä sellainen pieni paratiisi. Siltä se ainakin vaikuttaa. Et ehkä nyt usko, mutta jossain vaiheessa sitä haikeudella muistelee niitä öisiä hetkiä, kun koko maailma nukkui ja itse vain valvoi vauvan kanssa. Niissä on jotain taikaa, vaikka väsymys onkin ihan kamalaa.

  VastaaPoista