perjantai 15. kesäkuuta 2012
 Photos from our daily walks. Now when i have been a lot at home and walking in the neighborhood, i once again realize how much it means to see beauty around every day.

ps. under those blossoming apple trees we were listening to the nightingale.
*
Kuvia päivittäiseltä kävelyretkeltämme. Nyt kun olen viettänyt paljon aikaa kotikulmilla huomaan taas, miten tärkeää on nähdä jotain kaunista joka päivä. Ja miten onnellinen olenkaan kun saan asua tämän kaiken kauniin keskellä. Meri, linnut, kukat ja vanhat talot. Niistä minä nautin joka päivä kulkiessani.

Ps. noiden kukkivien omenapuiden alla kuunneltiin satakieltä. Se etsii vielä kumppania. Sitten kun se sen löytää, laulukin loppuu. Toivon että kumppani löytyy, toisaalta kuuntelisin vielä lauluakin..


9 kommenttia:

 1. Kaunista!

  Meitä tervehti täällä kanssa iirikset, kun tulimme. Se oli jokseenkin ihmeellistä, sillä kertaakaan iirikset eivät ole tuosta penkistä nousseet, ja itse en ole niitä siihen istuttanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ohoo, mystiset iirikset! hmm, jännittävää, kukahan ne sinne on istuttanut ja koska..? kuulostaa jännittävältä.. Iirikset on kauniita. niin monet kukat on kauniita. jotenkin juuri tänä keväänä ja kesänä oon huomannut ja ihaillut kaikkia kukkia ihan uudella tavalla.

   Poista
 2. Luonnon kauneudesta, jokaisena vuodenaikana, saa niin paljon iloa. Kuvat saa minut joskus kuulemaan ääniä, kuten tuo sinun viides kuvasi toi laineiden liplatuksen.

  Kaunis, herkkä kortti ensimmäisessä kuvassa. Onnea perheenlisäyksen johdosta myös minulta näin jälkikäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on hienoa jos kuvat saa kuulemaan ääniä! niin käy minullekin joskus. laineiden iplatus on kyllä yksi parhaimmista kesän äänistä. ja siihen liittyy minulla myös lokit, niiden huutelu ja nauru sinisellä taivaalla.
   Kiitos!

   Poista
 3. hey outi,
  how are you?
  beautiful impressions all around!
  looks so scandinavian, i long to go home!
  hugs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hello Sara! i´m fine, we are all fine. and a bit tired;) now listening to the rain. it´s raining like mad here. actually very nice, so warm still. the best kind of summer rain, and especially when there is no need to go anywhere.
   How are you? Are you planing to come to the North during the summer?
   big hugs!

   Poista
 4. Tuo satakielen tarina onkin oikeastaan aika traaginen...mä rupesin taas ajattelemaan juttua aika syvällisesti :)

  Näissä oli joku 60-luvun tunnelma, ehkä se on tuo väritys. On ihanaa, jos on aikaa ja viisautta katsoa omia kotikulmia rakastaen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eikö ookin. mua nykyisin hieman huolestuttaa linnut jotka kovin laulavat vielä elokuussa, se kun on sen merkki etteivät ne ole löytäneet kumppania vaan yhä vielä etsivät..

   Kuvissa on hassu väritys kun olen ottanut ne puhelimella. nykyisin on vaikeampaa kantaa isoa kameraa mukana kun kannan tuota yhtä pikku ihmistä kantoliinassa samaan aikaan. ehkä jossain vaiheessa opin kantamaan ja käyttämään taas kameraakin..

   Poista
  2. Sitä oppii kummasti yksikätiseksi, kun kulkee vauvan kanssa. Minulla oli aina vähän isompi vauva vasemman lonkan päällä ja sitten tein yksikätisenä kaikki jutut.

   Poista